mena ([info]mena) rakstīja,
@ 2016-03-14 23:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
RS, vides pieejamība, ...
Principā esmu cilvēks, kas uzskata, ka visam jāmaksā tik, cik tas maksā. Un ir jamaksā, piemēram, par to pašu braucienu, lai sabiedriskais transports būtu.
Bet... Nekad, nekad mūžā neesmu tik daudz un bieži vizinājusies bez biļetes, kā pēdējā laikā. Iemesls vienkāršs - tas liekas dārgi!! It sevišķi, ja jānobrauc divas, trīs pieturas. Agrāk es vienkārši gāju kājām, un daudz galvu nelauzīju. Tagad ar vienu bērnu slingā (8 kg) un otru bērnu pie rokas (14 kg), kas nevar tālu raiti tipināt... Vai vienkārši ar bērnu slingā un iepirkumiem... Ar ratiem vienkāršak - tramvajā viena nevaru tikt iekšā, jāripinās gribi negribi, bet rati vispār manā uztverē tāds pastaigas inventārs, ne jau rīks, ar kuru kaut kur aizbraukt. Nesen biju bērnu slimnīcā, un biju laimīga, ka biju izlēmusi bērnu nest slingā, nevis braukt ar ratiem, jo nezinu gar kur un kā nāktos ratus atstāt, lai ar vecāko bērnu tiktu pie LORa. Ar ratiem tur vienkārsi netikt. Bērnu slimnīcā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]virginia_rabbit
2016-03-15 04:32 (saite)
man tas pats. piem, dēla nodarbības ir 1 pagaras pieturas attālumā. ar maziņu slingā tagad eju, bet stāvokļa pēdējās nedēļās bija smagi, turklāt nopirkt pie šofera arī nevar paspēt. un ja vēl tā biļete būtu stundu derīga, bet par ko man maksāt tos 2 eu katrā virzienā? tā man ir puse no dienas budžeta.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?