mena ([info]mena) rakstīja,
@ 2009-02-20 13:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Māju siltināšana
Vot es ar māju siltināšu esmu sakārusies vin tik, cik pa TV un presi, un - redzot, kā Pļavniekiem dažas mājas apsit no ārpuses ar kaut kādiem skārdiem, kuriem, acīmredzot, kaut ko pabāz apakšā.
Ejot garām un skatoties uz visām jaukājām Maskačkas koka mājiņām, kurām droši vien vēl ir krāsns apkure, man radās jautājums - a tādas arī siltina?? Apsit ar bleķi?? Vai jauc nost un ceļ kaut ko "ergonomiskāku" un "dabai draudzīgāku"??


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chimera
2009-02-20 13:14 (saite)
krāsns apkure skaitās kudiš dabai draudzīgāka.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mena
2009-02-20 13:20 (saite)
Bet zini, kā no tām mājām "aizplūst siltums"?? ;)))

Ai, nezinu, dzīvoklī, kur dzīvoju, arī ir koka logi, un man varētu piemaksāt, lai es tos mainītu pret "paketniekiem"!! Bet tajā pašā laikā - visi pārējie dzīvokļi visā mājā ir salikuši "paketniekus"!! Protams, ziemā pūš - bet var taču aizlīmēt!! Man vienkārši liekas, tie paketnieki ir tāds pats "bemberu un paļci vejerom" sindroms.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2009-02-20 13:27 (saite)
kad kurina, tad aizplūst, bet ne īpaši vairāk kā no šķirbainām bloku/ķieģeļu mājām, jo logu nomainīšana pret paketniekiem ir mazākais. kad nekurina - neaizplūst nekas. un kurina tak ne jau visu diennakti, atšķirībā no centrālapkures mājām. mēs, piemēram, iekurinām mazliet no rīta un mazliet vakarā, pilnīgi pietiek.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nord
2009-02-20 13:33 (saite)
vispār pakešniekus ielikām, jo koka logi bija savu tiešām nokalpojuši, tos nebija jēgas nedz līmē , nēdz restaurēt, bet nomainīt pret jauniem koka ir TIK dārgi, ka te jau piedienētu "paļci vejerom" .

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?