crescendo ([info]crescendo) rakstīja,
Vai es varu atteikties no Latvijas pilsonības, nepieņemot nevienas citas valsts pilsonību?

Nope, likums par pilsonību un likumi par pievienošanos pāris starptautiskiem dokumentiem par bezpilsoņu samazināšanu.
Ja es atsakos no Latvijas pilsonības, vai es varu nemaksāt LR iedzīvotāju ienākuma nodokli? (vismaz) Kā tev šķiet, kāpēc to sauc par LR iedzīvotāju nevis LR pilsoņu ienākuma nodokli?

Vai var atteikties no sociālaš apdrošināšanas maksājumiem? (oficiāli)
Ja uzturies šajā valstī ilgāk kā 182 dienas gadā, tad nē.

Kas notiks, ja neviens nemaksās nodokļus?
Ja nemaksās nodokļus, iestāsies brīvais tirgus.

Brīvais tirgus izglītībā. (analfabētisma palielināšanās -kurš tad maksās par to mazo nekur nevajadzīgo izglītību? Toties turīgo vecāku bērniem būs individuāla pieeja un vairāki privātskolotāji katram. Jo viņi to var atļauties)

Brīvais tirgus medicīnā. (tb - tirgus pārorientēs tikai uz ļoti maksātspējīgo daļu; ķirurgi tā vietā, lai glābtu bērnunama bērnu, kas sadomājis ar vadiem paspēlēsies, savu dārgo laiku tērēs maksātspējīgu klietnu ādas nostiepšanai).

Policiju aizvietos privātās apsardzes firmas, kas ar katru traucētāju izrīkosies, kā ienāk prātā. Un, pie viena, arī juridiskos strīdus gan jau atrisinās šādi. (jo nekas taču nebūs).
Kultūra pārpozicionēsies uz šauru konkrētu patērētāju loku (jo masu produkciju Latvijā ražot neatmaksājas - to atmaksājas tikai ievest no vietām, kur ražošana lētāka).

utt utjp. Paskaties, pa budžeta pozīcijām ne jau valdības algām (un pat na valdības un ierēdņu algām) tās lielākās summas tērē. Tas, ka no tautas viedokļa šādas algas it kā saņemt ir neētiski ir viens.. bet tā ir mūsu finansiālā elite, viņi tādus pašus ienākumus gūtu arī laiku citādi tērējot.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?