Kulta figūra ([info]melora) rakstīja,
@ 2005-07-02 12:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:domīgs

Draudzības definīcija
Īsts draugs ir nevis tas, kurš piekrītoši māj ar galvu un pacietīgi uzklausa, bet gan tas, kurš iecērt pliķi un liek tev atjēgties.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]krix
2005-07-02 13:58 (saite)
manuprāt vajag vispirms pacietīgi paklausīties un tad sapurināt (nevis sist), lai atjēdzas. ja cilvēks seko līdz tam, ko runā, tad tas varētu būt dikti labi.

bet es neko nezinu. es nemāku draudzēties tā pa īstam. izņēmums varētu būt tikai viens cilv. un viss.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]josephine16
2005-08-26 10:14 (saite)
Ar vienu pilniigi pietiek... nav noziimes "draugiem", kurus var nomainiit kaa vecas zeķes... Man ljoti patiik peetiit cilveekus, meegjinaat saprast vinjus, iepaziit arvien jaunu un jaunus cilveekus... man patiik stundaam ilgi runaaties ar cilveekiem, bet tas nenoziimee, ka peec taadas sarunas tas cilveeks uzreiz ir mans draugs, patiess draugs... es parasti arii esmu tas, pie kaa cilveeki griezaas, kad viniem vajag kaadu, kas uzklausa, kad vajag vienkaarshi parunaaties. Bet iists draugs man ir tikai viens, taads kuram es varu izstaastiit jebko... visu. Itkaa jau parasti saka, ka nevajadzeetu buut taa, ka kaadam izstaasta pilniigi visu, bet es pilniibaa zinu, ka shim cilveekam varu uzticeeties... protams no saakuma nebija viegli taa njemt un vienkaarshi visu izstaastiit... ei, nu labi, ko gan es te muldeeshu... sorry... [nokaunos]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?