Kulta figūra ([info]melora) rakstīja,
@ 2003-11-02 19:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:skumjš
Mūzika:Bif Naked - We are the Lucky Ones

Nerealitāte
Nupat piefiksēju, ka nekad neesmu pārstājusi gaidīt, ka pēc kāda manis izteikta joka atskanēs mehāniskā situāciju komēdiju smieklu šalts vai arī aina manu acu priekšā lēnām pāries citā kadrā. Atmiņā nāk reiz dzirdēts stāsts par dziedātāju, kura teica, ka visu mūžu sapņojusi, ka skrien pa pļavu un skan mūzika. Tad reiz viņa nonāca pļavā, metās skriet, bet mūzika tā arī neatskanēja.

Man bieži bijis apmēram tāpat. Vēl tagad nesaprotu, kāpēc dzīve nevar būt kā videoklips.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lord
2003-11-02 19:38 (saite)
dzīve bieži vien ir kā videoklips... vismaz man... reizēm, kad eju pa ielu un austiņās skan mūzika, viss apkārt zaudē savu realitāti un izskatās pēc video... vai arī citas pasaules...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lone_wolf
2003-11-02 19:53 (saite)
vovo. man ir tieši tāpat, kad apkārtnotiekošais pārvēršas perfektā videopavadījumā pleijera austiņās skanošajai mūzikai. vispār klausīties mūzku pilsētas ielās ir vispārbīstami, jo tiešām sāk zust realitātes uztvere un tu attopies, kad tev virsū nesas ar cilvēkvienībām pārblīvēts autobuss. teiksim viens man pazīstams cilvēks strikti neklausās mūziku vadot auto. lielākoties viņam skam Latvijas radio ar ziņām un latvju ziņģēm.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re:
[info]lord
2003-11-02 19:57 (saite)
nu jā, savā ziņā jau tiešām labāk klausīties Latvijas Radio 2, jo vismaz ir kaut kāda drošības garantija... te pēdējā laikā esmu atsācis staigāt ar pleijeru un atkal gadās atslēgties no pasaules...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]andux
2003-11-02 19:57 (saite)
Sākot vazāties apkārt ar pleijeri, es nospriedu, ka tas ir bīstami dzīvībai, jo vairs nedarbojas viena no maņām, kas vajadzīga tuvojošos briesmu pamanīšanai. Es gan vairāk bīstos no urlām u.tml., nevis autobusiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Nuja
[info]andux
2003-11-02 19:50 (saite)
The trouble with life is there's no background music.

Bet gadās nonākt tik izteiksmīgās vietās un apstākļos, ka pat mūziku un kadru maiņu nevajag. Piemēram, vadājot suņus pa tumšu, lietainu un paranoju aktivizējošu mežu :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?