Kulta figūra ([info]melora) rakstīja,
@ 2011-03-29 21:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:frustrated

Fact vs. Fiction
Manā ģimenes kokā ir milzīgs, balts plankums, kuru man, visticamāk, nekad neizdosies aizpildīt (sadeguša arhīva un visādu dzimtā noklusētu grēku dēļ). No vienas puses, šī neziņa uzkurina manu gandrīz nogalēto radošo dzirksti - varbūt esmu rados ar kādu interesantu vēsturisku personību? Varbūt manas asinis pat ir iezilganas? Vai, tieši otrādi, mani senči bijuši zagļi un slepkavas, atstājot mantojumā tieksmi pēc gotiskā un asiņainā. No otras puses, šāds noslēpums pārlieku nomoka vēstures entuziastu manā galvā, jo es, sasodīts, gribu zināt!

Šķiet, tieši šī bija smagākā vilšanās, ko man sagādāja reālā dzīve salīdzinājumā ar grāmatām - noslēpumiem nav atrisinājuma un parasti tā arī jānodzīvo mūžs, neuzzinot, kurš bija slepkava un kas notika ar Tauera prinčiem.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lord
2011-03-29 21:52 (saite)
hm, gan jau kāds incests... tos parasti cenšas slēpt... da i tas daudz ko izskaidrotu :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]melora
2011-03-29 22:19 (saite)
Domāju, ka vairāk gan kaut kāda laulības pārkāpšana, ar istabmeitām sadzīvoti bērni un tamlīdzīgi. Kādu divu vai triju paaudžu dzīves laikā tās zināšanas vēl saglabājas, bet pēc tam ej nu uzmini, kas patiesībā bija tavas vecvecvecmāmiņas bērna tēvs. Un šitos grēkus jau parasti neviens arī dienasgrāmatās nepieraksta atšķirībā no tā, ko cenšas iestāstīt romāni.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lord
2011-03-29 22:41 (saite)
ta Tu tomēr tā kā nosliecies uz zilajām asinīm?

nu jā.. pirmās nakts tiesīsbas un viss tāds... ej nu sazini... pastāv viedoklis, ka te vispār vai pusei Latvijas ir pa kādai zilo asiņu kripatiņai...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]melora
2011-03-30 09:03 (saite)
Kaut kādas dzimtas leģendas uz to pusi esmu pa ausu galam dzirdējusi, jā. Bet to jau nevienam nav kauns stāstīt; lūk, ja tiešām būtu cirka frīki vai slepkavas rados, par to gan visi klusētu līdz kapa malai. Un es, paaudze, kas no tā nekaunētos, to informāciju nekad nedabūšu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]invidia
2011-03-30 00:39 (saite)
Nunu, kas ir tas "daudz", ko izskaidrotu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lord
2011-03-30 08:46 (saite)
tas tāds izteiciens, kas raksturo jūsu dīvainības :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?