Kulta figūra ([info]melora) rakstīja,
@ 2003-12-06 18:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:ak, atmiņas
Mūzika:Alanis Morisette - Ironic

Attiecības
Gremdējoties atmiņās par gaišajiem skolas gadiem, atcerējos vienu no visu laiku idiotiskākajām situācijām - tu stāvi un klausies, kā viens tavs paziņa sajūsminās par otru, kurš pirms piecām minūtēm tev detalizēti aprakstījis, cik ļoti viņam nepatīk pirmais. Un tu stāvi un nezini, ko darīt. Un jūties drausmīgi pretīgi, jo tev žēl tā nabadziņa, kurš neko nenojauš par sava sajūsmas objekta antipātijām pret viņu.

Un vēl idiotiskāka situācija - tu stāvi un klausies, kā cilvēks tev detalizēti apraksta, cik ļoti tu nepatīc kādam, kas patīk tev. Attiecības ir ellišķīgs izgudrojums.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]shelly
2003-12-06 21:16 (saite)
Par to otro variantu - kad tev atklačo, cik ļoti tu riebies savam sajūsmas objektam, es vislabrātāk mauktu pa seju. Jo tā ir vienkārši cūcība. Nu, kāpēc kaut kas tāds jāstāsta? Kas tas par maitas putna gājienu - tagad es tev pastāstīšu kaut ko pretīgu, un paskatīšos, kā tu noasiņo.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]melora
2003-12-06 21:22 (saite)
Jā, tā parasti ir arī mana pirmā reakcija. Bet dažreiz jau cilvēks to dara, vislabāko nodomu vadīts, grib tev aiztaupīt pūles un sāpes, skrienot pakaļ kādam, kam tu esi nepatīkams. Tomēr tad, kad tev to stāsta ar ļaunu prieku acīs, tiešām gribas pielietot vardarbību.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]shelly
2003-12-06 21:32 (saite)
Dievs, sargi mani no tiem, kas man grib kaut ko aiztaupīt. Sevišķi, ja man ar cilvēku nav ļoti tuvas attiecības, es šādu vēlmi palīdzēt uztveru tikai kā liekulību.
Tāpēc laikam labāk nevajag neko stāstīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]melora
2003-12-06 21:51 (saite)
Nu ja. Runāšana sudrabs, klusēšana zelts. Vismaz šajā gadījumā noteikti. Ar noteikumu, ka pēc tam asaraini nebrūk virsū "Nu kāpēc tu man neko neteici!" :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?