-- ([info]ripp) rakstīja,
saturs:
2 olas
1 glāze cukura
160g ābolu bierzeņa (vai izkausēta sviesta)
1 glāze piena
1 1/4 glāzes miltu
2 tk cepampulvera
3 ābolus
2 ēk brūnā cukura
2 tk kanēļa
1/2 tk muskatrieksta
1 ē.k. citrona sulas

ābolus sagriež šķēlītēs, pārber ar brūno cukuru un garšvielām (es vēl ņēmu ingveru un manuprāt tas tur iederās, bet tas pēc izvēles, protams), pārlej pāri citronsulu.
ar miksera palīdzību sakult olas un cukuru vieglā krēmā, nepārtraucot kulšanu pievienot ābolu biezeni (vai sviestu), kult vēl 2-3 minūtes. lēnām ieliet pienu, kult vēl dažas minūtes. Iebērt miltus, kas izsijāti kopā ar cepamo pulveri, sajaukt līdz viendabībai. Ieliet formā (24-26cm), augšā izkārtot ābolus, mazliet tos "iegremdēt. cept aptuveni pusstundu, 200 grādos.

nu, es saku, man arī pēc 2h nekas tur nebija izcepies. varbūt jāliek sviests nevis biezenis.
bet es jau vispār no šitajiem maz ko saprotu :>


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?