-- ([info]ripp) rakstīja,
mmhm. ar kaneloņiem gan manuprāt ir kā ar jebkādiem makaroniem. ir klasiskie pagatavošanas veidi un tad ir jebkādi kādi ienāk prātā :>
domāju, ka tādu lazanjas iekšiņu likt kaneloņos (tikai biezāku) arī varētu būt ģeniāli.
bet gan jau es kādreiz izaugšu arī līdz kārtīgiem klasiskajiem :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?