-- ([info]ripp) rakstīja,
es visādos avotos salasījos, ka šis imeruli (ō, tā viņš saucās jā?) siers tad ir vai nu mērcējams ūdenī, vai arī jaucams ar to pašu suluguni, sāļuma izlīdzināšanai. pie suluguni ar holandes sieru (jā es zinu, bet man bija ļooti maz suluguni, bet taisīt ta gribējās) olu likt galīgi neprasījās, jo tā masa jau tā bija mīksta un sviestu ne tik, no holandes siera tur treknuma pa pilno.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?