Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
Nu es tos taisīju tieši ar suluguni sieru (vienu pašu, bez cita), pievienojot olas un sviestu. Jo tas imeruli (imeretiešu) siers dabā ir tīrās briesmas - sauss un pārsālīts! Brinza, ko var nopirkt šeit, arī parasti ir pārsālīta, bet ne sausa, tb tomēr nav tas pats. Man kaut kur ar tagu "ēdamlietas" arī bija hačapuri recepte, tikai no gruzīnu pavārgrāmatas:)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?