mdog ([info]mdog) rakstīja,
@ 2005-12-06 11:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:gruushi buut tik stulbam!

klau, a kaapec demokraatiskaa valstii(tb, kas atbalsta demokraatijas ievieshanu ij sadama tiesaashanu par atentaata apspieshanu) tiek cietumaa ieslodziits kekss, kas arii neko sliktu nav gribeejis...jo, cik noprotu, demokraatiskaas valstiis par aicinaajumiem gaazt valst varu ij nogalinaat taas vadiitaajus tiek izsniegtas bombongas un paglaudiits pa sprogaino galvinju!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fedrs
2005-12-06 12:03 (saite)
;)

(Atbildēt uz šo)

Da nu.
[info]unpy
2005-12-06 12:44 (saite)
Tamā brīdī, kad sapratīsi atšķirību starp pirmatnējo demokrātiju(tā ir tā, kuru interesē iekšējo procesu sakārtošana, pilsoņu tiesību piešķiršana nēģeriem, sievietēm un citiem, lai vairāk būtu to, kuru balsošanu var ietekmēt) un totalitāro demokrātiju(kur visi Jau balso kā Vajag, kā rezultātā var pievērsties ārvalstīm, lai arī tur saprastu, kuri ir tie īstie, kam būs klausīt), viss nostāsies savās vietās.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mdog
2005-12-06 13:23 (saite)
njirgaajies, ja? tik smalkas nianses apjaust! ekh...kur nu man!;(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]unpy
2005-12-06 13:30 (saite)
Protams, ka njirgaajos:))))
Labaak pastaasti - kaalab veel arvien straadaa vecais joks ar Vinstona citaatu???:)))Kaalab, ja kaads meegjina apshaubiit muusdienu demokraatijas lietderiibu, Vienmeer atrodas kaads Cits, kursh uzsveerti izzinjo "nekas labaaks nav izgudrots!", briidi paklusee un tad, peec pauzes un sviniigi - "taa teica Vinstons Cherchils"? Par ko tas, Tavupraat, liecina?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mdog
2005-12-06 13:42 (saite)
vispaar, es iipashi miilu, ja ko taadu citee sieviete! jo dikti patiik reakcija, kad citeeju citu Cheerchila domu, tb, ka sievietem un proletariaatam nevar buut balstiesiibu, jo tie neapjeedz par ko tie atdod savas balsis! pirmajaa gadijumaa visbiezhaak taapeec, ka kanditaats "dikti smuks" aber otrajaa- ka piesoliijis maizi un izklaidi!
:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]unpy
2005-12-06 13:53 (saite)
Nu, sievietes jau Vispaar..:)))Paarsteidz, kad sho izbliezh pat Visnotalj sapraatiigi, visaadaa zinjaa attapiigi, erudiiti un tamliidziigi Muuseejie shii vaarda labaakajaa noziimee:))))Tad ij naakas aizdomaaties. Sasodiits...ja jau Cheerchils teicis...;))))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mdog
2005-12-06 16:18 (saite)
nu, ja pavisam pragmatiski, tad es patiesi Vinstonam piekriitu! ar mazu iebildiiti...ka nekaa labaaka Prieksh Manis nav izdomaats!...nee, protams, ja es buutu kaads carinsh, tad iebilstu un ar putaam uz luupaam aizstaaveetu monarhijas labumus! ij taa taalaak, taadaa garaa...
:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mulders
2005-12-06 14:46 (saite)
eee veci... Demokraatija attiecas uz "muuseejiem", taksho vispirms jaakljuust par "muuseejo", tad var kachaat pravas ar demokraatiju...
A kaameer tu neesi muuseejais, tur citas pravas!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?