mdog ([info]mdog) rakstīja,
@ 2005-05-25 20:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
savaadi...
ieliku delfi forumaa jautaajumu- prieksh kam viirietim vajadziiga sieviete maajaas(iznjemot peecnaaceeju radiishanu un regulaara sexa iespeejas)...atbilzhu nebija!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

Vāji! (tb 2 Tev par atbildi)
[info]kuminjsh
2005-05-26 09:21 (saite)
Citātus no duru tekstiem nevar uzskatīt par apmierinošu atbildi.
Empīriskā ceļā iegūta pieredze liecina, ka prakse atšķiras no teorijas.;)
Iedarbini smadzenes un atbildi, lūdzu, "po suščestvu": kāds labums (atkārtojos: izņemot regulāra seksa iespējas) ir no vīrieša mājās?
P.S. Protams, lētāk par santehniķa, galdnieka un elektriķa pakalpojumiem ir norēķināties ar seksu nevis naudu, bet attiecīgi arī pakalpojumu kvalitāte ir zemāka, jo parasti neviens cilvēks nav universāls meistars.;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mdog
2005-05-26 09:24 (saite)
pieziimeeshu, ka es vismaz centos atbildeet uz Tavu jautaajumu...kas preteeji dajebkaadai diskusiju eetikai, bija atbilde uz manu!;/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2005-05-26 09:36 (saite)
Ļoti atvainojos, bet man tāds profesionāli izveidojies ieradums - uz jautājumu atbildēt ar pretjautājumu;) Tu neesi pirmais, kas aizrāda;)
Godīgi sakot - man nav pilnvērtīgas atbildes uz Tavu jautājumu;((( Pilnīgi piekrītu Tevis nosauktajiem variantiem, tb regulārs sekss un bērnu radīšana. Pozitīvā gadījumā vēl ir arī ēst gatavošana (pēc pietiekoši ilga izglītošanas procesa var panākt, lai vakariņas ir gatavas tad, kad tās ir nepieciešamas un nevis "kā sanāk") + kārtības uzturēšana mājās, tb atkrīt izdevumi par mājkalpotājas pakalpojumiem. Ideālā gadījumā - interesants sarunu biedrs vakaros, ja pa TV nav nekā, ko skatīties. Bet tas jau ir no zinātniskās fantastikas sērijas.;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?