mazii ([info]mazii) rakstīja,
@ 2008-05-06 13:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nekad negribeetu nonaakt tik taalu, ka man pareizaa celja mekleejumi savai dziivei buutu jameklee citu domaataaju graamataas un peec tam veel shie teksti publiski jaaapsriezh ar citiem izmisushajiem, kas arii tos lasiijushi un njeemushi baigi par pilnu.
vispaar man ir paaraak savdabiigs uzskats par litearatuuru kaa taadu. nesaprotu, kaada jeega no visiem tiem latvieshu sacereejumiem, kas visi ir vienaadi - visi peerlju zvejnieki un zaljaas zemes. labaakajaa gadiijumaa tie ir laikmeta veestneshi, lai gan nez nez...viena parasta lauku seetas draama un nekas vairaak. nemaz neteikshu, ko domaaju par importeetajaam vienseetu draamaam. ha. arii filozofiskaa satura literatuura man skjiet garlaiciiga, tad es nezinu kaa vispaar kadam ir izdevies uzrakstiit, kaut ko, kas ir pa praatam izlustinaajai ievai reinbergai. Lai dievs juus sveetii, mister, kurt vonneguut!
lielaakaa dalja literatuutas, man skjiet, ir rakstiita cilveekiem bez fantaazijas. tieshi taadeelj es tajaa nesaskatu neko saistoshu.
vispaar man tagad buutu jaadomaa par kaut ko pavisam citu, nevis jaabuut otraa labuma muldeetaajai par literatuuru. nav ne jausmas, kaapeec es par to vispaar iedomaajos... phe.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]elina
2008-05-06 15:46 (saite)
āmen

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?