tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2022-09-12 20:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Čoperi nav moči.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]basta
2022-09-17 00:33 (saite)
100%

Ok, vajag eksperta viedokli.
Braucu es te jau nedēļu pa geiropu ar savu gsr600, redzu daudzas lietas, ko gribētu sagaidit no sava nākamā moča.

Par Teneri tātad. Kā domā, kāds tai būtu oltimālais kruīzēsanas ātrums? Internetus mākam, gribam dzirdēt trastvortīgu viedokli. Vnk es ar savu uz bāņa jūtos kā uz mopēda - uz 200km/h pabraukt mākam, taču vairākas stundas no vietas kruīzet uz 130km/h ir diezgan lielas mokas. Ja nav vēja, 120 ir ok, bet pie sānvēja, reti kad braucu ātrāk par 90-100. Kā tenere uz bāņa uzvestos?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2022-09-19 17:38 (saite)
Defo nekāds eksperta viedoklis te nebūs, tikai viedoklis.

Ja es gribētu kruīzēt pa geiropu, es pirktu Tracer 700. By far, daudz ērtāk sēdēt un tas kā reiz ir paredzēts klīst pa pasaules plašajiem ceļiem.
Ar to Tracer 900 it kā arī viss bija OK, bet es tā arī nesapratu, kā to stūri labāk griezt ejot līkumos. Bet toties - kruīzkontrole!

Tenerei tas vējstikls ir diezgan labs, man liekas, ka 120/130 ir diezgan OK. BET. Uz tā sēdekļa es neizturētu 8h. Mans kolēģis, kurš ar Teneri brauc ikdienā darbs/mājas teica, ka tad, kad dibens paliek stīvs, tad 10 min pabraucot stāvus un pēc tam var hujārīt ilgi sēžot, bet nu es nezinu, ko viņš ar ilgi domā. 1h vai 5h.
Vēl arī tas, ka pa lietu Tenere nav optimālākais variants. Viens kolēģis, kurš neba pirmo x ar pīpi uz jumta (braucis mx sačos un ar močiem in general) pirms dažiem mēnešiem nojājās pa lietu līkumā nonesot kaut kādu žogu un salaužot kājai pirkstu. Nekas trakāks gan nebija, bet varēja būt.

Tenere, man liekas, ka būtu forša priekš pāķiem un LV lauku ceļiem, bet tā, hujārīt pa šoseju apkārt, manuprāt, galīgi garām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]basta
2022-09-19 18:19 (saite)
Uot, man arī tā sak likties, ka tenere tomēr nebūs. Pārāk viegla un nestabila, it sevišķi lietū un vejā.
Dibens ir interesants topiks. Uz afrikas esmu tikai sēdējis, bet beņkis likās neērtaks nekā manam. Pašam dibens parasti bija lupatās pec pusgariem vīkendiem, bet tikko atkūlos lidz Rīgai (stavu vel pagalmā pie moča :D) un nekada vaina, sāka just tikai leišos, bet nekas traks.
Ok, jāaizbrauc vēl rīt līdz finišam, jāieziemo un jāizdomā ko pavasarī darīt. Pagaidām šķiet, ka atpakaļ braukšu ar šo pašu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?