tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2022-06-15 18:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Yamaha R7 supersport
So, pirmie iespaidi:
- nav tik jerky kā MT07 pārslēdzoties uz zemākiem ātrumiem;
- paātrinājums arī ir ļoti smooth, nav tā, ka pagriez ručku un jau attopies aristokraana dibenā, nē, viss tā kontrolējami;
- bremzes - man, kā bremžu bremzei, šīs bremzes ir vislabākās moča bremzes, kādas esmu pieredzējusi, jo iepriekš ar MT07 un XSR700 man ir bijuši sketchy momenti, bet R7 bremzes likās super responsive un reāli iedod kaut kādu nebūt drošības sajūtu.
- sēdpozīcija, kas sākumā liekas - kwī, es taga noteikti izskatos kā sexy pexy edgy čika ļoti drīz nomaina - hmm, kā man gulēt uz bākas vai izstiept pakaļu, lai mugurkaulu nelauž? Bet - man bija jāved uz mājām smagā govs ķēde un tas arī nekādi situāciju neuzlaboja.

Šodien braucu pa šoseju, kas nebija īpaši nice, jo daudz auto un joslas mainīt nav baigi comfy, jo spoguļiem pilnībā neuzticos (un labi, ka tā), bet paskatīties atpakaļ ir diezgan grūti. So, rīt braukšu pa parasto mazpisānu maršrutu, vajadzētu būt labāk. Un - sānvēja brāzmas arī diezgan jūt.

Kopumā, sev nepirktu, jo mana mugura šito neizturētu un vanziju grūti novilkt, lai mežā pačurātu. Nedēļu gan izcietīšu. Ja es pirktu moci, tad drīzāk kaut kādu ērto Tracer 700. Bet vēl neesmu tikusi pie Teneres, tad redzēs, kā būs ar to.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vins
2022-06-15 22:13 (saite)
Vajag pārbaudīt, vai "hmm, kā man gulēt uz bākas vai izstiept pakaļu, lai mugurkaulu nelauž?" turpina traucēt arī pie 140 km/h. Atceros, kad reiz izlaidu ar R1, nu jau pavecāku modeli, tad šis šķita viskomfortablākais ātrums uz jūrmalenes.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2022-06-15 22:30 (saite)
Šaubos. Bet redzēs, kā būs rīt bez smagās somas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]basta
2022-06-16 01:59 (saite)
treiserim priekša kaut kā jocīgi izskatās, bet, jā, gaidām salīdzinājumu ar teneri.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?