tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2022-06-05 18:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tātad, kādas lietas ieiet attiecību atmiņu zelta fondā.

Braucam, tuvojamies Šveicei, so jāpielej pilna bāka Vācijā. Izlemjam, ka liesim parastajā vietā, kur pāris reizes nakšņojām, jo tur normāls benzīntanks. Viņš pasaka tā hoteļa nosaukumu un es cenšos atrast kartē, bet, katavumāti, maps neatrod, t.i., atrod, bet galīgi ne rajonā. Desmit minūtes pišos un eju uz ballistic mode, so viņš piestāj vienā pieturā un 5 sekunžu laikā atrod.
Un tad es saku: "Bet ļauj man tev parādīt, ka ar manu telefonu neko nevarēja atrast, lai tu nedomā, ka esmu galīga idiote!"
Protams, tiklīdz maģiskie vārdi izteikti, hotelis momentā uzpeld kā pirmais variants, priekškars, lustra, hirošima, bļe!
Nezinu, kas tur bija, bet šito man katru reizi pieminēs, kad brauksim tai vietai garām un, diemžēl, tas ir maršruts pa kuru braucam diezgan bieži.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]polija
2022-06-06 07:40 (saite)
iespējams kas saistīts ar kkādu telefona Location? Mk nebija paņēmusies īstā, meklējot, a mobā meklējot, laikam standartā tos rezultātus rāda atkarībā no Location (ja vien nav settingi mainīti).
Es šitā reiz braucošā auto blakussēžot meklēju, kur auto riepu salabot 6dienas pēcpusdienā. Kad jau nokārtām ausīm stājāmies staķikā, lai nu tad pirktu sazinko un labotu paši, tā piepeši rezultātos uzpeldēja kaut kas, kas vēl nav aizvēries(!!!), tad nu es tur zvanīju, rāvu geokolēģi bezmaz aukā no wc un tesāmies uz to servisu (jo tas ar taisījās jau pēc stundas klapēties ciet).

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]polija
2022-06-06 07:42 (saite)
un galvenais tam meklētājķēmam ir pilnīgi po, ka VISU LAIKU rakstīju "auto serviss Saldus", u.tml. Tikai, kad bezmaz iebraucām tai Saldū/apstājāmies, tad tikai šis konkrētais iestādījums parādījās rezultātos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mazeltov
2022-06-06 09:21 (saite)
Šī paliks neatrisinātā mistērija!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?