tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
Nu bet kur tad paliek izvēle? Viss, pret ko es iebilstu ir tas, valdības saka, ka ir izvēle, ja tās reāli nav dēļ tā, ka vienas izvēles gadījumā tu vari zaudēt darbu vai arī nevari rādīties kino, kafenēs, utt.
Es vēl piekristu, ka izvēle pastāv, ja valsts nodrošina bezmaksas testus tiem, kuri nevakcinējas, bet arī to Francija pārtrauks. Plus, franču valdība atbildību uzgrūž uzņēmējiem. Piemēram, kaut kāda maza dzertuve Francijas pāķos - viss jebatorijs un izmaksas ar kontrolierīcēm, kontrolēšanu (kamēr oficiante aiziet pēc dzērieniem, pie galdiņa piesēž extra pudeles brālis, reizē ierodas arī kontrole - mazais gağjušņiks maksā ragā 45k eur), tikšana galā ar agresīviem klientiem un/vai klientu zudums.
Tas viss ir tikai valdības shortcomings, ko tagad risina ar pātagu.

Mani uztrauc tas, ka ar šo tiek radīts precedents, ka cilvēkus var piespiest darīt to, ko viņi negrib. Ok, šoreiz veiksme, ka es gribu vakcinēties, bet nākamajā reizē var būt pilnīgi pretēji! Turklāt, dēļ šī labējā spārna partijas var kļūt populārākas - ja tās tiek pie varas, tad viens no veidiem kā šis var smagi atspēlēties.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?