tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2021-05-18 20:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nezinu, kā jums, bet man ļoti patīk mans darbs!
Man vispār patīk strādāt un meklēt visādus inovatīvus risinājums kā kaut ko paveikt pēc iespējas ātrāk un vienkāršāk. Ļoti patīk darbs visādās ERP sistēmās un datu analīze.
Viena no lietām, kas man ļoti padodas, ir kļūdu atrašana un spēja izdomāt un saprast, kāpēc tā ir radusies.
Citreiz kāds kolēğis piezvana un saka, ka neredz datos vai sistēmā to vai šo, kamēr man galvā zobrati jau ir pagriezušies un es jau zinu, kādi ir iespējamie iemesli un 90% gadījumu kāds no tiem arī izrādās pie vainas.
Man patīk darbs šādās datu un datu analìzes sistēmās arī tādēļ, ka man tas liekas ļoti radošs process, jo ik pa laikam es atklāju kaut ko jaunu/noderīgu/efektīvu.
Piemēram, mums nesen bija pārdošanas plānošana, kur kolēğiem jāsaplāno visādas lietas un tur ir vairāki simti produktu kodi, variācijas nšit, bet es atradu lielisku veidu nokontrolēt to, lai neviena no 9 valstīm, kuras ir manā pārziņā, neieplānotu kaut ko uz nepareiza koda vai kādu svarīgu kodu neaizmirstu un es tiešām biju super lepna par šo! Un arī par to, ka pēc manām training sesijām un training video tizlu tehnisku kļūdu vairs nav un visi iesniedza plānus laikā. Nu un tas, ka viņi pēc tam sūta epastus manai čiekurienei un pateicas par manu lielisko atbalstu arī netraucē :)
Bet jā, man vienkārši ir reāli paveicies, ka vienmēr esmu bijusi zinātkāra, paveicies ar to, ka daru kaut ko, kas man ļoti patīk, un ko tur liegties, man patīk pelnīt!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]resort
2021-05-18 23:11 (saite)
piemācies programmēt

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2021-05-19 18:55 (saite)
Man izdodas ieprogrammēt attiecības ar IT daļu tā, lai tad, kad man kaut ko vajag, viņi man palīdz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?