tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2020-11-13 13:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Varētu, varētu
"Vai varētu būt tā, ka kopš partija LA ir valdībā, tās īpašnieks ir piesavinājies apmēram miljonu un nodarījis Latvijas valstij zaudējumus desmitiem miljonu vērtībā? Caurlaide tiešām bija sīkums, bet lielās lietas taču jāturpina, tāpēc Juris tika ziedots."

No zmeycharauski twittera: https://twitter.com/Zmeycharauski/status/1327116914586476544

Žēl, ka, lai to pierādītu, ar īsziņu nepietiks. Jāseko naudai un varai. Kas vinnējis valsts iepirkuma konkursos. Kuram pieaug ietekme vai bankas konts papildinās pašvaldību reformas ietvaros. Lai gan visa tā ļaunupu varza ir gana slīpēta, bet redz, tomēr paslīd viņiem kāja un gan jau kaut kur mētājas šādi tādi nesasieti gali.

cherchez la MONEY :)

Nākamajā dzīvē būšu žurnāliste.

Un visi tie jūsmīgie descendum publicisti... kā jūs kabatas attīstība izmanto, lai izskatītos pēc progresīvas, intelektuālas, kulturālas partijas. Dūmu pūtēji, lai vieglāk bīdīt īstās lietas fonā. Izskatās, ka jums ar to pietiek. Ka tik Latvijas kultūras online Olimpā pasēdēt ar saviem plikajiem, bet godkārīgajiem dibeniem. Interesanti, ko Reinis domā par šo portālu tagad.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]racoon
2020-11-16 10:46 (saite)
mani arī visi šie notikumi ļoti sajūsmināja un tieši iedomājos, ko diez teiks "radošā inteliģence" un visa pārējo kedaiņu plukatu varza :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2020-11-16 12:06 (saite)
Neko neteiks, jo tad nevarēs družīt ar dacīti un zaigu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]racoon
2020-11-16 13:31 (saite)
Domāju, ka viņus tagad moca smaga kognitīvā disonance

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2020-11-16 13:48 (saite)
Šaubos.
Bet jā, atceros visu to savu ņemtni par descendumu un kkf un kā tie augstie prāti šeit mani centās pārliecināt (un ticu, ka vēl vairāk šļuras bija aiz atslēgām), ka es neko nesaprotu, ka viss man rādās, ka nav tādas nesmirdīgas naudas un ka ja kaut vai kaut kāda drusciņa aiziet gara gaismai, tad tas nekas, ja fonā šmugulējas, jo visi taču tā dara.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]racoon
2020-11-16 15:05 (saite)
Tāda pati retorika savulaik bija arī par Lembi. Nu un tad ka zog, bet paskaties kā Ventspili smuki uztaisījis. Un pret Lembi viņi cīnījās

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2020-11-16 15:23 (saite)
Oi, tur es biju to skaitā sākumā, kas tā domāja, jo 4 gadus nostudēju pilsētā ar rītdienu. Bet ar laiku tomēr tā apskaidrība atnāca.

Man nav ilūziju, ka ir iespējams kaut kāds absolūts caurspīdīgums un godīgums, bet valstij noteikti nav jābūt tik nabadzīgā un depresīvā stāvoklī kā tagad. Bet kamēr daudzi uzskatīs, ka tas, ko Mičerevskis dara ir "stukačo", tikmēr mēs dzīvosim Padomju Latvijā nevis Eiropā.

Lai viņi tur noēd viens otru un mazliet attīra to dīķi no visiem tiem vecajiem vēžiem un blēžiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?