tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2017-11-07 19:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tikko iedomājos, ka daudzu mūsdienu bērnu dzīve ir kaut kāds Trūmena šovs, kurā var sekot līdzi no pirmā piedirstā pampera līdz...jā, kuram brīdim? Kad bērns aizliegs?
Un, arī no drošības viedokļa - ja tu publicē sava bērna bildes, raksti, kādas iestādes viņš/viņa apmeklē, njā, puse darba bërnu nolaupītāju un pedofilu vietā izdarīta.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]polija
2017-11-07 21:37 (saite)
šodien dārziņā par to bija diskusija ar vadītāju - ķip nu viņi FB liek bildītes un tā, ķip nu gan kā reklāmas materiāli sanāk, gan nezinu - vecāki redz? Bet nu vecākiem var uztaisīt kaut vai slēgtu grupu un imho arī "reklāmas" bildītes var uztaisīt tā, ka tie bērni nav visi tā ar sejām utt. redzami, galu galā.
Es arī lieku šo to ar bērnu FB, bet lielākoties draugiem, retu reizi arī draugu draugiem un ar visu manu atklātību man kkā šķiet drusku par traku, ka dārziņš tās bildes un video TĀ publicē..

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2017-11-07 21:56 (saite)
tev vienkārši skauž, ka tev pašai nav bērnu

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2017-11-07 22:19 (saite)
Nu bet protams! Visi mani ieraksti ir dēļ tīrākās skaudības. Bļin, tā cerēju, ka nevienam neradīsies aizdomas, bet redz, kā atkodi! Kašpirovskis!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nash
2017-11-08 13:08 (saite)
Protams, ka skauž. Un vēl kā Tev skuž. Tu tkai viņiem vēl tos bērnus nenoskaud. Jau izbijušies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2017-11-08 18:49 (saite)
Šī plate nudien ir ļoti veca.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]iokaste
2017-11-08 04:29 (saite)
bet kuru tāds sīks pinderis interesē? pie tam - viņi visi izskatās vienādi.

(Atbildēt uz šo)


[info]kaszczejs
2017-11-14 18:16 (saite)
Par bērnu nolaupītājiem nezinu, kaut kā man liekas, ka tajā industrijā feisbukam ir nulles nozīme - visa info tiek savākta un tirgota no pirmavotiem. Bet par pedofiliem saku kā pensionēts profesionālis - pedofilam no tehniskā viedokļa nav nekādas vajadzības zināt, kādas iestādes tas bērns apmeklē, ja vien viņš pats tajās nestrādā. Ja nu vienīgi aiz tīri cilvēciskas intereses. Nemaz jau nerunājot par to, ka pedofilu procents sabiedrībā ir krietni lielāks kā pedofilu procents starp bērnu izvarotājiem (cipari no Izraēlas, mums savas statistikas laikam nav), tā ka problēma nav pedofilos, bet normālajos, kuri turklāt parasti ir radi vai citi tuvinieki.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?