tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2017-07-09 18:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ā, un vēl - man patīk spēlēt pinpongu un diezgan normāli arī sanāk. Un džeki, pirms spēles, bieži runā visus tos trash talk kā "jāierāda tev vieta", "parādīšu, kā īsti jāspēlē", utt. Tad es viņus vinnēju un viņi aiziet gariem ģīmjiem. Vai arī tad, spēles laikā, kad es sāku gūt pārsvaru, sāk pētīt savas raketes (un tad es ņirdzu "jā, jā, vaina ir raketē!").
Vai arī cits kolēģis pēc tam, kad bija man pakāsis 3 spēlēs no 3 teica, ka tas esot pazemojoši. Nekad neesmu dzirdējusi, ka kāds, kurš zaudētu citam džekam, būtu to teicis.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2017-07-09 20:03 (saite)
Nez. Es tā neteiktu. Ir cilvēki, kas prot labāk pingpongu nekā citi. Kas tur īpašs?

(Atbildēt uz šo)


[info]amievil
2017-07-10 12:39 (saite)
tas ir tāpat, kā reiz kāda sieviete-šaha spēlētāja (neatceros vārdu gan) izteicās: savā mūžā nekad neesmu uzvarējusi veselu vīrieti, visi pēc zaudējuma izteicās esam slimi.

(Atbildēt uz šo)


[info]kaszczejs
2017-07-11 14:28 (saite)
Ne to sporta veidu izvēlējies :) Lai gan patiesībā... jā, es parasti spēlēju pret sieviešiem daudz sliktāk kā pret vīriešiem, jo ar viņām neesmu noskaņots uz cīņu, ar sieviešiem man vairāk tieksme uz sadarbību. Rezultāti tādās reizēs galīgi neatbilst reitingam. Ja nu vienīgi laba draudzene pati palūdz treniņa nolūkos laist uz pilnu klapi, un tas man ir diezgan grūti.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?