tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2017-02-27 00:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mans priekšnieks teica, ka, lai tiktu no Bostonas uz piepilsētu X, kur atrodas mūsu uzņēmuma birojs, jāņem taksis.
Protams, ka es esmu gudrāka. Es aizbraucu ar metro līdz pēdējai stacijai. Tad pusstundu gaidu autobusu. Nonākot galapunktā, ievadu viesnīcas nosaukumu un iečekoju, cik tālu kātot. 44 minūtes, ar pilno uzkabi - miljons kg mugursomu.

Interneta nav, nevienu taksi neredzu. Grreit. Toties ieraugu bāru. Tur man iedeva internetu un palīdzēja noorganizēt pirmo Uber braucienu.

Nākamais - viesnīca saka, ka manu karti nepieņem. Piezvanīju SEB klientu karstajai drātij un nudien - šie visu izfiškoja super ātri - izrādās, ka, drošības nolūkos, banka neļauj svaipot kartes magnētisko līniju un noņemt naudu vairāk kā reizi dienā, ja vien to neaktivizē. To var izdarīt internetbankā un - kak toļka, tak srazu - nauda aizgāja Šeratonam grabēdama.

Dienas pirmo daļu pavadīju Kembridžā - apskatīju Hārvarda universitātes kampusu un izvazājos pa tur esošo dabas muzeju. Tad atgriezos Bostonā un beidzot iekodu lobster roll.

Un rīt uz darbu, satikt kolēģes.

Kopumā yay.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zivs
2017-02-27 02:26 (saite)
Kopumā gay?!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2017-02-27 04:03 (saite)
Nē, kopumā vispār diezgan bēdīgi - pārāk daudz uz ielām nakšņojošu cilvēku un alkoholiķu. Sabiedriskajā ļauži arī tādi diezgan noplukuši un drūmi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?