tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2016-12-27 10:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Un, ja par empātiju un feminismu, tad pirmssvētku linča tiesa par nošauto lūsi man likās lielisks placdarms, kur ijai un ismam izpausties:

- no vienas puses, medniece rīkojās neētiski, no otras - visu internetu neizskatīju, bet visi tie uzsaukumi, lai mednieces bērni nomirtu, viņu pašu izvarotu un kā vispār sieviete var doties medībās un šaut pa dzīvniekiem, ja pati ir māte - vienkārši ideāls gadījums, lai ceptu vienu rakstu pēc otra par stereotipu pinekļiem, ar kuriem sabiedrība vēlas piesiet sievieti - galvenokārt - pie plīts, maiga rakstura un hobijiem, kuros noteikti neietilpst medības.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]krii
2016-12-27 19:03 (saite)
Jā, retorika "Kā sieviete var nogalināt dzīvnieku mātīti?!!!!!" man šķiet ļoti greiza un nesaprotama. Ne tikai tāpēc, ka es pati bez sirdsapziņas pārmetumiem nogalinu kožu, blusu, zirnekļu, odu un vēl dažu citu sugu posmkāju mātītes un viņu mazuļus, ja tiem sanācis ieviesties manā dzīvesvietā - tāda nu reiz ir tā nesaudzīgā cīņa par dzīves telpu. Vēl tajā ir kaut kas, manuprāt, liekulīgi paģērošs, lai sieviete pilda kādu "dabas uzdoto misiju", kas izslēdz nogalināšanu. Bet tā var iebraukt ļoti lielā sviestā.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?