tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2016-10-19 11:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:lanzarote, travel

Kā īstenam bālītim pienākas, šodien vietām esmu nedaudz vēzis (galvenokārt tur, kur rokas nesniedzās).


Vēl man beidzot nepaveicās ar airbnb naktsmājām, kur nebija interneta kā solīts (un es nevaru 4 dienas bez interneta), tāpēc izvācos nepārnakšņojusi un tagad ceru dabūt atpakaļ naudu. Vēl viens pierādījums tam, ka tā saimniece irerkaut kāda jocīgā - aizsūtu ziņu, vai gadījumā manas gaišzilās kurpes pie viņas nav palikušas. Atbilde - ak jā, bijušas gan, bet viņa izmetusi miskastē, jo domājusi, ka tās esot piederējušas iepriekšējam viesim. Un kas mani besī visvairāk - es diezgan nomocījos, kamēr viņas ievalkāju, lai sasniegtu brīnišķīgas ērtības līmeni, kamēr tā vecā ragana viņas vieglu roku izlidina. Par laimi, varēja pārvākties atpakaļ uz pirmajām naktsmājām, kur varēs nodzīvot līdz atvaļinājuma beigām - te ir viss - romantika, miers, internets un līdz sērfošanas pludmalei jābrauc 10 min.

Okeāns ir foršs - lai gan brīžiem ir pārāk daudz sērfa dēļu uz ūdens kubikmetru, šeit man nav tik ļoti bail kā parasti un sanāk arī uzkāpt uz dēļa un kādu strēķīti pabraukt uz viļņa muguras.

Ēdiens ir OK, lai gan aplauzos pasūtot grilētu murēnu no uzkodu saraksta - diezgan pretīga ar kaut kādiem ļumīgi speķīgām vietām (vai arī man patrāpījās kāda treknāka ar mīlas rokturīšiem kā man). Zivis ir garšīgas, taču ķēpa ar asakām, līdz ar to vislabākie ir tintes kalmāru bēbīši ar kraukšķīgām kājiņām un sulīgiem vēderiņiem.

Šodien jāaiziet ciemos pie kaimiņiem - teica, ka ļaušot paglaudīt kamieli. Un jānopērk eko-šmeko olas.





(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?