tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2016-02-24 19:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:italy, travel

Chill & relax
Vakardien apskatīju divas bruņinieku pilis un pēc tam izmērcējos un izkarsējos Itālijas pilsētas Merano termālo ūdeņu baseinos un saunās: http://www.termemerano.it/en/
Saunu daļā visi pārvietojas Ādama un Ievas kostīmos (pārsvarā - negludinātos) uz īsu brīdi piesedzoties ar dvieli vai peldmēteli kursējot no vienas saunas/džakuzi/aukstā ūdens baseina/atpūtas telpām.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]racoon
2016-02-25 08:43 (saite)
Tas mani arī pārsteidza vienreiz Slovākijā. Tagad iesim uz akvaparka daļu kur papildus rublītis jāsamaksā, jo tur būšot 6 pirtis, džakūzī un kas tik vēl ne. Un tā ieejam visi tādi halātiņos un obligāti noteiktajā gurnu jostas apsējā, jo sintētiskajos šortos nedrīkst, un iesim ka lepni pirtī. A tur trīs vācu kalmāri, kas vēl sarkano armiju redzējuši, Ievas kostīmā. Jopta, nākamājā vēl un tad vēl un vēl, un es sapratu, ka esmu kailu pensionāru ielenkumā. Tas bija baisi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2016-02-25 13:10 (saite)
Man jau pašai patīk pa pliko, gan saunā, gan peldēties, bet nu jā - penšu krunkainās miesas ir estētiska blakne. Tāpat kā rešņi (mani pašu ieskaitot). Bet nu paši jau arī no tā neizspruksim un es vismaz netaisos ieslēgties četrās sienās, kad kostīms sakrunkosies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?