tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2015-08-16 23:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:ascendum

Šogad VKKF ir piešķīris 22,500.00 EUR biedrībai Ascendum (starpdisciplināro projektu sadaļā, bet kopā ir piešķirts vēl vairāk arī citu projektu konkursu/mērķprogrammu ietvaros). Nauda piešķirta divos piegājienos, pēc 1. un 2. konkursa (vēl 1 gaidāms septembra beigās) un projekta nosaukums abos gadījumos identisks - "Interneta žurnāls un viedtālruņu aplikācija "Satori.lv".

Vispirms par pašu aplikāciju:

- pēdējais update - 2014. gada augustā;
- pieejama App Store iTunes un ir piemērota aifonam un aipadam;
- lejuplādējama bez maksas;
- nav pieejams aplikācijas vērtējums (vajag vismaz 5, lai parādītos applikācijas vidējais statistiskais vērtējums)

Aplikāciju izstrādā/uztur 2 uzņēmumi - E-Protect un Happy Moments, abas pieder vienai un tai pašai personai (iečekoju Lursoft, samaksāju ~ 1.5 EUR).

Tagad jautājumi:

- kāpēc izvēlējas aifoniem/aipadiem un nevis androīdiem pieejamu aplikāciju? Ascendum/satori veica aptauju, lai noskaidrotu, ko viņu mērķauditorija lieto vairāk - aifonus vai androīdus? Ja jā, cik cilvēki šajā aptaujā piedalījās? Bet varbūt Ascendum/satori bija kāds foršs paziņa, jauks cilvēks, kurš prot taisīt aplikācijas aifoniem un aipadiem, bet androīdiem ne?

- cik daudzi ir lejuplādējuši šo aplikāciju? (to var atklāt tikai E-protect & Happy Moments).

Ja spriež pēc tā, cik šai aplikācijai ir vērtējumu (kuru ir mazāk par 5, jo savādāk būtu redzams vidējais vērtējums), tad izskatās, ka satori.lv aplikācija uz aifoniem un aipadiem, ko sponsorē Latvijas valsts, ir prieks ļoti niecīgai Latvijas iedzīvotāju daļai un ieguldījums nav atmaksājies. (Protams, es sagaidu, ka pēc šī ieraksta pēkšņi visi kā traki dosies un vērtēs šo aplikāciju un to lejuplādēt uzdos katram Kabatas attīstības biedram, basketbola komandas biedram un roka roku mazgā un acī neknābj biedram).

To, cik liela daļa no šīs piešķirtās naudas aiziet aplikācijas uzturēšanai - to var pateikt tikai Ascendum (vai E-protect un Happy Moments).

Kāpēc lekt augstāk par savu (pliko) pakaļu?



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]amievil
2015-08-17 18:28 (saite)
cik atceros, viņi to naudu aplikācijai prasa jau kuro gadu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gfi
2015-08-17 18:41 (saite)
tad jau varbūt kāds entuziasts(e) var parakties un atrast, vai ir kādas atskaites par attiecīgo $

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?