tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
Re: letonika
Nu, man arī nemaksā pētīt un vētīt un ekseļa tabulas taisīt par VKKF un projektiem, bet es to daru. Tā, piemēram, man sabira pateicības (tai skaitā no Tevis), kad par radio Oira uzrakstīju. Varbūt mana ieraksta dēļ tagad uz "Saules ceļu" Pedvālē aizbrauks melnais tūkstotis.

Redz, nav taisnīgi, ka Tu prasi, kāpēc mana mamma nepārkvalificējas no piena lopkopības uz kaut ko citu (es vēlāk atbildēšu, jo tur var būt gari), bet aizstāvi filoloģes, sak, viņas neko no feisīšiem nerubī un viņām par to nemaksā.

Nu un - uz Visvalža ielu (vai VKKF) es, saprotamu iemeslu dēļ, aiziet nevaru. Savukārt citi, kuri varētu aiziet - tie nav informēti, ja paši neizdomā interesēties. Respektīvi - būtu jacenšas tie savi darbi popularizēt, jo savādāk (kas ir mans lielākais iebildums saistībā ar daudziem VKKF atbalstītajiem projektiem) nauda tiek iztērēta un ieguvēji ir ļoti maza sabiedrības daļa, nereti un galvenokārt tā, kas dzīvo Rīgā. Tik pat labi tu varētu ieteikt uz Visvalža ielu iet tiem, kuri dzīvo Varakļānos, Nīcā, Alūksnē, Blīdenē - viņiem, protams, drusku ērtāk un lētāk nekā man, bet nu, arī tā ne īpaši ērti.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?