blond ([info]blond) rakstīja,
Taisnība peacemaker, ka info varētu ielikt arī saitā, žēl, ka viņi to nedara, bet vispār - kā viņiem ar to visu ir veicies, tu vari mierigi uzzināt, ieejot jebkurā grāmatveikalā un apskatot kaut vai lieliskos Maimas Grīnbergas un Daces Meijeres, un daudzu citu tulkojumus (es saku - apskatot, jo lasit jau tu nelasi, citādi tev nerastos šādi jautājumi), vai Raupa, nu jau nelaiķa Brūvera, Auziņas un citu dzejas grāmatas, vai... Nē, kāpēc man visi jāuzskaita? Milzīgs devums Latvijas kultūrā ir ieguldīts, un kur vēl visi latviešu literatūras tulkojumi svešvalodās, un izterēts, ak Dievs, es ģībstu no šī skaitla, gandrīz 30 000 gadā!
Gandrīz visi rakstnieki kaut kur paralēli strādā, neviens no rakstniecības taukus nav uzaudzējis, strādā īsajos brīžos starp darbu un ģimenes rūpēm un kņadu, bet šīs rakstnieku mājas ir lieliska iespēja izrauties no ierastās vides, parasti uz pāris nedēļām, parasti,lai koncentrēti nobeigtu kādu rakstīšanas procesa posmu vai, tieši otrādi, netraucēti to iesāktu, bet pēc tam tas var prasīt vēl gadus. Neviens jau neuzraksta romānu vai dzejas krājumu dažās nedēļās.
Tiešām nezinu, smieties vai raudāt... Nē, laikam jau tomēr jāraud. Bet nemēģināšu paskaidrot, par ko. Vispār apsolos turēties un vairs nekādās diskusijās te pie tevis neielaisties, vienkārši šis pēdējais ieraksts ir tik nožeļojami sīkumains, tik neticami absurds, tik pilnīgi situāciju neizprotošs un ļauns un tumsonīgs. Ka es pat nodomāju - labi gan, ka tu esi emigrējusi.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?