tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2014-09-25 19:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Hohoho, paskat, arī maniem ierakstiem par KKF un Ascendum ir atbalsis LV medijos: http://www.diena.lv/kd/eksperti-blogeri/mesli-un-rozes-14071094

Super, man patīk, ka cibiņi izmanto savas iespējas un sakarus, lai uz cibas ierakstiem (manējiem par kultūras finansēšanu un tikko_pamodos izraisīto megakašķi par bērniem) atbildētu caur satori.lv un diena.lv

Neliels ieskats, kāds labumiņš ik pa laikam atlec Paulam Bankovskim saskaņā ar KKF atrodamo informāciju (ejiet uc VKKF lapu, spiediet uz Konkurs->Projektu konkursi->Literatūra un tad zemāk ir "Finansētie projekti", kur pa gadiem (ieskaitot sadaļu Arhīvs) visi rezultāti ar piešķirtajām summām ir atrodami.

Projektu konkursi, sadaļa Literatūra:

Projekti caur organizācijām:

2014. gads, piešķirti 4000 EUR Paula Bankovska romāna "18" izdošana vēstures romānu sērijas "Mēs. Latvija, XX gadsimts" ietvaros, organizācija SIA "Dienas grāmata" (turklāt, šitais piķis piešķirts 2014. gada 3. konkursā, tad, kad pie šprices jau bija jaunā Literatūras ekspertu komisija - Liāna Langa – komisijas priekšsēdētāja un arī Lita Silova, Zane Šiliņa, Pauls Daija, Anda Baklāne, Antonija Skopa – Šlāpina, Ieva Kolmane);

2012. gads, 1000 LVL, Paula Bankovska grāmatas "Viens ar Kantu. Otto Rolava biogrāfija" izdošana, organizācija SIA "Dienas grāmata"

Projekti, kurus pats iesniedzis un kuriem piešķirts finansējums

2012. gads, 1000 Ls, Olimps 18. Vēsturisks romāns
2010. gads, 200 Ls Viens ar Kantu. Oto Rolava biogrāfija
2009. gads, 600 Ls Viens ar Kantu. Oto Rolova biogrāfija
2009. gads, 300 Ls Viens ar Kantu. Oto Rolova biogrāfija
2008. gads, 600 Ls Rolavs: viens pats ar Kantu

Sīkumi, bet patīkami, ne? Turklāt, 2014. gadā viņa romāna izdošanai ir piešķirti 4000 EUR, līdz ar to - nu cik objektīvi var būt viņa spriedumi par kultūras naudas sadali, ja viņam tikko ir iedots brangs žūksnis? Protams, ka no Bankovska puses skatoties, viss tajā fondā ir čikeniekā, ne?

Rīt, ceru, ka atradīšu laiku ielikt tabulas, kur esmu apkopojusi datus (pārkopejusi KKF pieejamos datus uz vienu ekseļa failu, lai dati būtu vieglāk analizējami un apstrādājami) par organizācijām un rakstniekiem un ar Excel datu apstrādes un sašķirošanas iespējāms tikusi pie jaukiem pārskatiem ar finansējuma saņēmējiem Literatūras un Starpdisciplinārajos projektos kopš 2007. gada.

Bučas!

P.S. Jā, starp citu, tieši 2014. gadā pēkšņi diezgan normāli palielinājās literatūras-rakstnieku projektiem piešķirtās naudas summas - kazi, moš bija jāpaspēj dabūt cik vien var, pirms ievēlēta nākamā Saeima, jo tad jau nevar zināt, cik atleks, kad atnāks jaunās-vecās slotas un sāks slaucīt.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?