tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2014-09-24 08:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Informācijas par piešķirto finansējumu ir tiešām daudz, turklāt, sāku analizēt tikai to, kas ir par literatūras laukam tikušo (vēl baigi inčīgie varētu būt starpdisciplinārie projekti).

Inga Gaile 2012. gadā (skat. finansētos projektus 3. konkursā) saņēma 1800 Ls sava pirmā romāna "Mājas" sarakstīšanai. 2013. gada janvārī viņai ir intervija "Lauku Avīzē". Citāts ņemts no šīs vietnes: http://www.la.lv/inga-gaile-dzive-nav-tikai-pirkt-un-pardot-%E2%80%A9-3/

"Lauku Avīze: Esi saņēmusi Valsts kultūrkapitāla fonda radošo stipendiju, lai rakstītu savu pirmo romānu. Vai proza turpmāk varētu kļūt par galveno tavas literārās izpausmes veidu?

Inga Gaile: Jā, es patiešām gribētu uzrakstīt lielākas formas prozas darbu, bet kā man veiksies, pagaidām patiešām nezinu."

Gribētu zināt, kā Ingai Gailei ir veicies, jo šodien ir 2014. gada 24. septembris. Vai Inga Gaile ir sarakstījusi to savu romānu? Kas zina, varbūt arī ir sarakstījusi, bet par izdošanu taču nekas nebija teikts, vai ne?

Patīkami arī tas, ka 2014. gada VKKF literatūras 3. konkursa kārtā Ingai Gailei ir piešķirti 3000 EUR romāna "Stikli" sarakstīšanai.

Jautājums: vai ir publicēts Ingas Gailes pirmais romāns "Mājas"? Vai arī tas ir tikai sarakstīts? Jautāju tāpēc, ka nevaru saguglēt. Vikipēdijas šķirklī "Inga Gaile" arī neviens romāns nav minēts.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?