tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2014-09-07 21:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Gaaza lietus, bet mees tik un taa pa Coup de Mond nobraucaam. Es, paarsvaraa, braucu visam apkaart :D Toties uz Vjetnamas trases man vienreiz sanaaca riktiigs flow un es beidzot lecu un lidoju ar baudu. Bet vislabaakas bija tas, ka esot viena pati mezhaa/trasee sanjeemos un nobraucu tur, kur ieprieks saapiigi nobieteeju. Taa man liela psihologjiska uzvara.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]elina
2014-09-07 18:12 (saite)
man tev jāizstāsta! nupat biju laukos, kur ir tv un tur noskatījos pasaules čempi, kur meitenes laidās lejā no kalna. beigās manī bija tāāds azarts :) Bet nu ļoti apbrīnoju tavu drosmi :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2014-09-08 21:06 (saite)
Šovasar esmu progresējusi - varu nobraukt tur, kur ar kājām nevar nokāpt. BET, kad es redzēju to pasaules kausa trasi, varu teikt tikai vienu - viņi ir vienkārši traki - ekrānā viss izskatās diezgan OK, ne pārāk stāvs, liekas, ka pat es varētu visur nobraukt, bet reālajā dzīvē tur pārsvarā mati ceļas stāvus - baiss stāvums, plus trasē pārrāvumi, kuriem jālec pāri + tramplīni + baigi akmeņains, ka nav skaidrs, kā viņi tur nesalauž riteni un sevi. Salīdzinājumam - to trasi, kur es braucu, bremzēs iekrampējusies, kādas 30 minūtes, sacensību dalībnieču top 5 nolido apmēram 4 minūtēs :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?