tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2014-08-24 22:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:ascendum

Politiķi un inteliģence vienā gultā
Smieklīgi - kur Edgars Jaunups iesaistīts, tur, agrāk vai vēlāk, sāk smirdēt. Tagad sāk smirdēt Moduls Rīga par iespējamu šmuglēšanos ar nodoklīšiem. Moduļa priekšnieķelis, savukārt, ir Jaunupeļa drugāns. Es gaidu, kad beidzot vēl kāds izdomās iečekot "Ascendum" 2013. un 2012. gada bilanci, kur uzrādās, kas šiem ir saziedojis un es jums varu pateikt uzreiz - lielākie ziedotāji - Rietumu banka - 90 tūkst. Ls un 4Finance - 100 tūkst. Ls 2 gadu laikā - abi ir saistīti/pazīstami tieši vai netieši ar Jaunupu, Pūci un Repši. Daudzi ziedotāji ir, ak pārsteigums, Repšes partijas biedri. Biedra naudu, kā izskatās, šie samaksāja jau pirms partijas izveides :D

Jā, protams, ka arī Moduls Rīga ir ziedojis "Ascendum", kuram pieder Satori.lv
Jautājums par to, kā Ascendum ir izdevies piesaistīt visādus šādus šmugulētājkantorus - pavisam vienkārši - Jaunupa māsa un Pūces sieva darbojas Ascendumā.

Šovakar esmu pārāk nogurusi pēc braukāšanas ar riteni pa meža takām, bet rīt beidzot saņemšos oglasiķj vesj ziedotāju spisok (jo krievu nauda tur tomēr ir vairumā) ar visiem kārumiem.

Bet tā nu tas ir - satori.lv un pārējā gara gaisma Latvijai tiek nesta ar Jaunupa izdevīgo paziņu/rebju bīdītāju naudu. Man liekas, ka 2014. gada bilance vispār būs īsta bomba.

Kā arī, ak, likteņa aronija - vai nav vienkārši mazliet skumji un bēdīgi, ka dažs labs satori.lv autors ir reizēm bijis spiests izmantot augļošanas kantora aizdevumus, lai nopirktu ēdamo, kamēr augļotāji 4Finance divos gados atmet Ascendumam/satori 100 stabus latos.

Mani vienkārši ļoti interesē, ko Jaunups visiem tiem ziedotājiem ir sasolījis. It īpaši tiem būvniecības uzņēmumiem, kuriem nereti sanāk vinnēt valsts pasūtījumiņus. Vai arī, nez, kāda interese bija Rietumu Bankai un 4Finance - varbūt likumos nav kāds noderīgs teikums vēl ielikts, ko?


P.S. Toties varbūt tiksim pie "MarsiešA hronikām" latviešu gaumē :D



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hessin
2014-08-25 23:08 (saite)
ātro kredītu gadījumā varētu būt, ka nevis kāds teikums ielikts likumā, bet gan tieši nav ielikts (bija kaut kad ziņās, ka kādas izmaiņas nav atbalstītas).
«Šobrīd Saeimā jūt divu grupu ietekmi - ātro kredītu bizness, kuri reāli ietekmē politiskos procesus, un maksātnespējas administratoru lobiju,» uzskata Zatlers (intervijā žurnālam Ir).
Un diez ko oriģināls tas biznesa plāns nav, arī ASV ātro kredītu uzņēmēji draudzējas ar politiķiem (http://youtu.be/PDylgzybWAw?t=8m1s )
(hehe, kas man par info avotiem).

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2014-08-26 04:48 (saite)
Jep, tev taisnība - 4Finance noziedoja 100 k Ascendumam, savukārt Baiba Fromane ir Jaunupa partijā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?