tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2013-06-02 12:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:holande

Superīgākā diena daudzu džeku dzīvē?
Vakardien, kopā ar daudzām citām sievietēm, piedalījos attiecību testā - visu dienu uz kājām, žonglējot ar fotoaparātu un diviem telefoniem (viens filmēšanai, otrs - lai uzņemtās bildes nekavējoties varētu publicēt feisbukā) klīdu pa Zandvortas trasi, lai iemūžinātu vienu no lieliskākajām dienām mana drauga un citu vīriešu (un arī dažu sieviešu) dzīvē. Īsumā - kāda firma piedāvā vairākas krutas tačkas un iespēju ar tām pabraukāt pa trasi. Ātri.


Vispirms - iesildīšanās ar kartingiem. Trase gan ir ļoti īsa.


Pēc kartingiem ļaudis dodas uz nākamo izklaides punktu - šoreiz katram iedod jau kaut kādu mazu mašīnīti, ar kuru braukt čūskiņā. Nasing spešal, bet nākamais vāģis pasākumu padarīja jau daudz interesantāku.
Ar slaidu kāpienu:

..un iekšā viņš ir! Sēdēšana gan nav diez ko ērta, jo krēsla šajā formulā nav, ir tikai aptuvens krēsla formas metāla izliekums. Par laimi, trase ir diezgan gluda.

Programmas turpinājumā: izvēles grūtības - vai nu tevi pa trasi vizina driftā ar amerikāņu muskuļauto vai arī nedriftējošā bembī. "Drifts ir garlaicīgs" teica mans draugs un vienīgais no visas grupas izvēlējās BMW. "The best possible choice you could make in your life" teica ļoti šarmantais kungs gados, kas sēdās pie stūres. No driftētājiem vislielāko prieku, iespējams, guva tie, kuru lidojošajā un slīdošajā aplī autiņam saplīsa riepa.
Neliela šķēršļu josla:




Pēc šī tika pasniegti trīs deserti.
Mans Džeimss Bonds laimīgu smaidu zem ķiveres kāpj ārā no Aston Martin Vantage. Kā pats izteicās - šis no visiem dārgajiem auto bija visgrūtāk vadāmais (bet tur jau arī tas lielākais kaifs, ne?):


Grūti vadāms? Bet kā ar Lamborghini?




Un beidzot, sarkanais, kas vislabāk piestāv džekiem (tās laimīgās acis, ne?):






Es arī drusku pagrābstījos:


Pēc kulminācijas seko kritums, bet ne ļoti straujš. BMW taču nav lēns auto.


Šie trasē izskatījās visātrākie (tas gan bija tikai acapmāns) - Porsche Carrera. GT3 uzraksts ir tikai šķūnings. Nodžingst un spalgi norēcas vien, kad šaujas garām.




Lai atkal uzkurinātu sacensību garu (jo ar krutajiem auto visiem bija jābrauc ātrā, bet tomēr - kolonnā, bez apdzīšanas) grupas vidū, tika piedāvāti šie čalendžeri. Visgrūtāk bija tam vīrietim, kuram nācās braukt pārī ar vienīgo sievieti šajā grupā, jo viņa abas reizes šo uzvarēja (2 braucieni, katrs ar savas krāsas mašīnu).


Un visbeidzot - aplis pa kāpām ar džipiem. Visi brauca pa pāriem - vispirms pie stūres viens, pēc tam otrs. Manam draugam pāris nesanāca, tāpēc šis gribēja, lai es brauktu. Es gan to negribēju, un, par laimi, arī organizētāji neļāva, tāpēc laimīgais veiksminieks bija kāds cits džeks, kuram sanāca lieku reizi pavizināties. Smaidīju un teicu viņam "Good luck!" Jo, protams, es zināju, ka mans draugs nekad nevienu neklausa un, ja saka, ka pa stāvumu jābrauc 1. ātrumā, protams, ka viņš brauks vismaz otrajā. Viņa blakussēdētājs sākumā gan esot spiedzis "nē, nē, otrajā nē!", pēc tam gan nomierinājies. Vienkārši tas džeks bija no Ordnunga valsts.
Šeit vācietis vēl nezina, kas viņu gaida.

Te laikam noris tā spiegšana. Bildē nevar redzēt, bet pakaļējie riteņi pāris reizes no zemes atrāvās.


Lūk, šāda lieliska diena tā bija. Pat man, kaut arī to visu tikai vēroju. Vakarā gan biju nogurusi kā suns. Bet ar dzīvi apmierināts suns!





(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kisswithafist
2013-06-02 15:55 (saite)
om nom nom nom mašīnītes. a kam par godu šitāds pasākums?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2013-06-02 23:45 (saite)
Nekam. Vienkārši firma rīko šādu pasākumu, piedāvājot tos vāģus izbraukšanai un cilvēki piesakās, samaksā un pēc tam brauc. Bet vispār bija gan par godu pasākums - par godu drauga pirmā mēneša algai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

(Nodzēsts puksts)

[info]mazeltov
2013-06-02 23:41 (saite)
Nu, man nav lieku 475 EUR. LV bezdarbnieka pabalsts nav tik liels :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]red
2013-06-03 09:39 (saite)
ōsam stuff. es savulaik biju silverstonā ar ferrariku pavizināties, tas gan ir tikai 1/10 no šitā komplektiņa, attiecīgi varu saprast komplektiņa burvību kopumā ;)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?