tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2013-05-11 15:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kaut arī Holande nav mana sapņu zeme, bet te man vislabāk patīk tas, ka te var sadzīvot geji, ģimenes, svešzemnieki, feministes, mājsaimnieces, riteņbraucēji, utt. un viens otram ar pārliecībām virsū neskrien. Vismaz šobrīd, kad gandrīz nevienu nepazīstu un arī nesaprotu, ko viņi runā. Un tieši tā man arī patīk. Dzīvot kā adatai siena kaudzē. Brīvi!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]udensroze
2013-05-11 18:27 (saite)
A kas tur nepatīk? Ja jau nav sapņu zeme!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2013-05-11 19:15 (saite)
Nav kalnu, plašumu, iespaidīgu dabas veidojumu. Viss ir apdzīvots.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lennay
2013-05-11 19:20 (saite)
Mani Holandes pilsētās pārņem reāla klaustrofobija. Tie vājprātīgi šaurie logi un durvju ailes, šķībie jumti - man tur sajūtas, ka tūliņ mani saspiedīs. Un cilvēki jocīgi: visi tā kā(?) appīpējušies - no bērneļiem līdz omītēm. Tā jau baigi forša zeme, bet dzīvot es tur toč nevarētu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2013-05-12 11:35 (saite)
Man parasti pirmā doma, kas nāk prātā tos sīkrūtotos logus skatot - tur gan ir čakars tīrot!
Es gan dzīvoju ārpus centra, parastā taisnstūrveida četrstāvu kastē, toties dzīvoklis ir gana plašs, logi lieli, foršs skats no balkona - uz zaļu, krūmainu pagalmu ar kokiem. Blakus, protams, kanāls, koki, pavisam tuvu arī ir vairāki lieli parki un mežs.
Toties tagad var izmantot to priekšrocību, ka ir ērti ceļot uz visādiem foršajiem galamērķiem - Spāniju, Portugāli, Itāliju, Franciju, jo nav jāpārsēžas, kā lidojot ar Ryanair no LV. Te ir gan rainis, gan easyjet un easyjet lido no Šipolas, kas man ir tuvu mājai - 5 minūtes ar kājām līdz vilcienstacijai un pēc tam 6 minūtes (1 pietura) līdz lidostai. Tā kā - ir arī labumi, protams.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lennay
2013-05-12 11:48 (saite)
Kruta! Mēs šoreiz nelidojam caur Skipoli, šoreiz ar Finieri. Tā ka pamāt ar rociņu no lidostas pagalma beņķīšiem nesanāks :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?