tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2013-02-13 22:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:moto, mx

Pamanīju feisbukā šo:

"This is 17 year old Courtney Duncan - she is # 1 in New Zealand on a 125cc - not just the female class but the male class as well. Courtney just competed for the first time at our first round of the NZ MX Senior Nationals (this is against the guys, no separate class for women) and took 1st overall. Courtney has won just about everything she enters since she was 11 years old."

Riktīgi kruti! Tas gan nav tipisks gadījums, jo, piemēram, skatoties amerikāņu līgas motokrosu, džeki brauc diezgan ievērojami ātrāk nekā meitenes, tāpēc arī prieks, ka ir kāda tik talantīga un spējīga, ka vinnē arī džekus.



Starp citu, tā Dakāras braucēja, par kuru rakstīju iepriekš un kura ļoti labi turējās sākumā un visu laiku bija ap 30. vietu - diemžēl mocis salūza un viņa baigi atkrita atpakaļ, bet tik un tā - pat pēc tam, kad moci salaboja, viņa dažu dienu laikā atkal pacēlās kopvērtējumā par padsmit vietām augstāk un man tas liekas ļoti kruts sasniegums.

Man gribas dalīties ar šādu informāciju tādēļ, ka meitenes/sievietes ne tik bieži saņem uzslavas, ne tik bieži tiek cildinātas par to, cik viņas ir talantīgas, spējīgas vai labi dara savu darbu un biežāk saņem komplimentus par to, ka ir uzvilkušas skaistas kleitas un kaut arī komplimentus saņemt ir patīkami (ja vien kompliments ir gaumīgs), tomēr ļoti svarīgi ir no vīriešiem saņemt arī mazliet apbrīnas un komplimentus arī par kaut ko vairāk nekā tikai izskatu (vai labi pagatavotu ēdienu). Un - pārspēt kādu vīrieti kādā lietā ir forši nevis tāpēc, lai viņu iemītu zemē ar savu pārākumu, bet tāpēc, ka apnīk, ja tevi ķircina, saka, ka esi tikai sieviete un nekas tev nesanāks un pat ja tai ķircināšanai apakšā nav nekas ļauns, tas tik un tā reizēm nereāli besī.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]amatieris
2013-02-13 23:40 (saite)
vairāk izklausās pēc: "Man gribas dalīties ar šādu informāciju tādēļ, ka man ir kompleksi par to, ka meitenes/sievietes manās iedomās ne tik bieži saņem uzslavas, ne tik bieži tiek cildinātas par to, cik viņas ir talantīgas, spējīgas vai labi dara savu darbu"

Par darbu komplimentus, manā pieredzē, izsaka abiem vienādi - par izskatu - vīriešiem retāk.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?