tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2013-02-09 16:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vakardienas lieliskākais notikums Sviesta cibā - dekaels noliek pie vietas unpy pie kautskis ieraksta par latviešu valodu.
Patiesi, nu cik var dirst?
(turu pirkstu uz banu pogas, tā ka prieki būs īsi)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pe
2013-02-09 17:45 (saite)
nedomāju, ka tas viņu nolika pie vietas. man, iespējams, būtu gandarījums vienīgi, ja kāds to lohu noliktu pie vietas, piemēram, sadodot pa seju

(Atbildēt uz šo)


[info]tehanu
2013-02-09 20:30 (saite)
kas? kur? esmu palaidusi garām....

(Atbildēt uz šo)


[info]indulgence
2013-02-10 08:51 (saite)
Vienmēr interesējis, kāpēc pirmkursniekam šķiet, ka ja šis ap stūri iemet profesoram pa galvu ar sniega piku (vai vēl labāk - sarunā savus Ziepniekkalna drugānus, lai tie sasit brilles un atņem maku), tad viņš pasniedzēju, kurš viņam konsekventi liek nesekmīgas atzīmes, ir "nolicis pie vietas"? Vai tāpēc, ka profesors aurodams neskrien pakaļ ar lauzni un nekādi citādi neizrāda nepatiku, tb ar noklusējumu atzīst, ka pretējās puses argumentācija ir neapgāžama?
Tak pilns internets ir jauniešu, kas Brauna kustībā var skraidīt no bloga uz blogu, vai no ziņas pie ziņas, ar vienu teikumu "autors idiots! pa purnu!", tikai aizdomas, ka pasaule no tā nekādi nemainās, ir tikai par pāris ar sevi apmierinātiem tīņiem vairāk. Bet tiem jau daudz nevajag. :))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2013-02-10 12:29 (saite)
Starp citu, kā reiz unpy bija tas aurotājs, ka tulki ir idioti un kā reiz dekaels bija tas, kurš bija savaldīgā profesora lomā un norādīja, ka unpy kļūdās un kāpēc. Bet diez vai tevi tas interesē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?