tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2012-08-23 11:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Jaunākajā "Shape" ir raksts, kur visādas biznisa sievietes dod padomus. Piemēram, "Privātās dzīves" galvenā redaktore iesaka uz lietišķu tikšanos ar sievieti nevilkt ne īsus svārkus, ne rādīt dekoltē, savukārt, ja tikšanās ir ar vīrieti, tad - arī nevajag vilkt īsus svārkus, bet ir jārāda dekoltē.

Nez, kāpēc vīrieši vīrišķajos žurnālos nedod tādus padomus kā: ja tev ir lietišķa tikšanās ar sievieti, spēlējies ar savu bikšupriekšu, iebāz trusenēs sarullētu frotē zeķi, lai pārrunas būtu veiksmīgākas.

Varbūt kādreiz tiksim no tā sava sūnu ciema ārā. Varbūt arī nē un vienīgā iespēja ir vienkārši pārcelties kaut kur citur. Kur pupi biznesa/darba vidē ir tikai divi izcilnāki gaļas gabali, kuriem nav īpašas saistības ar to, cik daudz savā darbā spēj izdarīt vai panākt.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]krazuu
2012-08-24 10:19 (saite)
Rādās ka nav gan pačotīgs.. un brīnos arī par to, ka esmu darbu dabūjusi nenorādot CV savu krūšu izmēru, kā arī tik daudzus gadus šeit noturējusies (un kāpusi karjerā) nevalkājot miņukus un nerādot dekoltē. Laikam esmu pielīdzināma bezsmadzeņu apkopējai/-am :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

:D
[info]mazeltov
2012-08-24 10:33 (saite)
Vai arī kā es ar tik maziem pupiem katru gadu varēju saņemt algas pielikumu... Droši vien priekšnieks redz, cik tas darbs pazemojošs (ar papīriem!), sirdsapziņa spiež maksāt vairāk, lai var naktīs mierīgi gulēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: :D
[info]krazuu
2012-08-24 10:46 (saite)
Algas pielikums acīmredzot bija domāts, lai investētu silikonos. Un pielikums bija / ir katru gadu, jo priekšnieks redz, ka katru gadu pieliek un pieliek un tev kā nav tā nav. Viņš turpina cerēt, bet tu, zoss tāda, brauc tik savos ceļojumos, jājies ar močiem un ko tik visu vēl nē. Būtu investējusi E+ izmēros, pavisam citi apvāršņi pavērtos!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: :D
[info]mazeltov
2012-08-24 10:47 (saite)
Labprāt pavārtītos no smiekliem pa zemi, bet diemžēl esmu DĒLIS :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: :D
[info]krazuu
2012-08-24 10:54 (saite)
Darba kolektīva puikas nenovērtēs, iespējams, ja vien vārtoties nerādīsi pupus :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?