tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2012-08-23 11:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Jaunākajā "Shape" ir raksts, kur visādas biznisa sievietes dod padomus. Piemēram, "Privātās dzīves" galvenā redaktore iesaka uz lietišķu tikšanos ar sievieti nevilkt ne īsus svārkus, ne rādīt dekoltē, savukārt, ja tikšanās ir ar vīrieti, tad - arī nevajag vilkt īsus svārkus, bet ir jārāda dekoltē.

Nez, kāpēc vīrieši vīrišķajos žurnālos nedod tādus padomus kā: ja tev ir lietišķa tikšanās ar sievieti, spēlējies ar savu bikšupriekšu, iebāz trusenēs sarullētu frotē zeķi, lai pārrunas būtu veiksmīgākas.

Varbūt kādreiz tiksim no tā sava sūnu ciema ārā. Varbūt arī nē un vienīgā iespēja ir vienkārši pārcelties kaut kur citur. Kur pupi biznesa/darba vidē ir tikai divi izcilnāki gaļas gabali, kuriem nav īpašas saistības ar to, cik daudz savā darbā spēj izdarīt vai panākt.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dusk
2012-08-23 14:14 (saite)
Biznesa vidē vispār sievietes ir tikai dēļ savas seksualitātes. Arī tās fūrijas, kurām vienmēr augstāki priekšnieki atmaigst kā jēriņi :P Tādas nesmukas nekur uz priekšu netiek, arī biznesa džekiem patīķ novērtēt kājas, šarmu vai mini dekoltē. Starpcitu ir ar pētījumi, ka smalkas sievietītes mazāk sasniedz nekā bišķi rumpīgākas. Smalkas sievietītes grūtāk uztvert nopietni. Biznesa vide augstākā līmenī ir tikai un vienīgi KOMUNIKĀCIJA! So ir jābūt glupam, lai domātu, ka pupi nav vajadzīgi šad tad. Protams, ja runā par jaunu klienta. Biznesa partnera iegūšanu, tad tur vai kādi vien triki netiek pielototi un bieži vien būs jāiziet no savas ierastās komforta zonas. Turklāt vēl ir biznesa reģioni mentalitātes. Ir vietas, valstis, kur jāierodas ar skaistuļu svītu, jo arī tas tiek novērtēts :P Savukārt neviens statistiku nav atcēlis un bizness ir vīriešu pasaule. P.S. Rakstā paustie padomi ir glupi. Palasi labāk kādas lielas korporācijas ģērbšanās manuāli. Tur būs sīki aprakstīts, ko vajag, ko un kad drīkst un kur pat iepirkties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2012-08-23 14:33 (saite)
Es strādāju lielā korporācijā, tā kā varu novērot tāpat, dzīvajā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dusk
2012-08-23 14:37 (saite)
LV nav lielu korporāciju un izteiktas kaut kādas korporatīvās kultūras :P Vienīgais ko vari novērot kaut kādu pārstāvniecību šeptes un aborigēnu ambīciju izpausmes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2012-08-23 14:37 (saite)
Nez, moš es braucu komandējumos, ko?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dusk
2012-08-23 14:44 (saite)
Kas kuram ir liels? Tu gribi strīdēties par kaut kādiem LV starptautiskajiem zīmoliem, to radu rakstiem [bieži vien tām pārstāvniecībām ir visai maz sakara ar globālo spēlētāju] un iekšējo etiķeti :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2012-08-23 14:52 (saite)
Man nepatīk strīdēties, bet tā parasti sanāk, ja tas, ar kuru runāju, tēlo tēvišķu "es visu zinu labāk" snobu un cenšas braukt augumā nevis diskutēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?