tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2012-06-21 10:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
I CAN
Šodien rokas sāp nevis no vakardienas motokrosa, bet no tā, ka pirms 10 minūtēm biju situācijā, kurā man bija jādemonstrē nicība pret kravu piegādātāju, kurš atsacījās uzvest uz 2. stāvu (ar liftu) 20 kg kasti uz paletes. Atnācu ar plāksni uz riteņiem un atvilku to paleti līdz birojam. Un visā ceļā sastaptie vīrieši - neviens nepieteicās palīdzēt, lai viņiem arī jauka diena.
Ja tā būtu mana kaste, whatever, laukos ir krauta malka, siens, vāktas salmu ķīpas, staipīti smagi ūdens spaiņi un pārkrauti tonnām graudu no kravas auto uz konteineriem, tā kā 20kg kaste man neliks vaimanāt. Bet nicības līmenis pret dažiem vīriešiem ir totāli pieaudzis gan.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]x_f
2012-06-21 10:37 (saite)
Ļoti labi.
Pēc tam, kad vairākas reizes palīdzība ir noraidīta ar "es pati visu varu!", lai gan redzams, ka viss krīt zemē, tad pēc kāda laika pārstāj to piedāvāt.
Proms, varētu jau palūgt, neviens neatteiktu..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2012-06-21 11:13 (saite)
Zini, es gan redzu un piedāvāju palīdzēt un arī neprasot palīdzu, ja redzu, ka vajag nevis zin gudri diršu tā kā tu tagad.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kaszczejs
2012-06-21 12:39 (saite)
Pēc tam kad sievieši tevi ne reizi vien ir atšuvuši pēc palīdzības piedāvāšanas (šad tad ar policijas pieminēšanu), ne katram pietiek nervu turpināt tādā garā...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2012-06-21 12:42 (saite)
Situācijas ir dažādas, skaidrs, ka ir dažādi gadījumi - vienā skalas gala policijas piesaukšana, ja gribi palīdzēt, otrā skalas galā - sievietes, kas lūdz palīdzību katrā sīkumā, bet pa vidu tam ir pelēkā zona, uz to tad arī koncentrējamies nevis uz izņēmuma gadījumiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kaszczejs
2012-06-21 12:47 (saite)
Tālāksūtiišana jau ir kljuvusi par normu, nevis par izņēmumu. Jeb vai vnk man 46 gados tā neiet.

http://lipkovichea.livejournal.com/5238755.html
- А сколько вам лет?
- Пятьдесят четыре.
- У…у..у…
- А что?
- Нет, ничего. Клубнику отдавайте.
- Так мы еще даже до светофора не дошли…
- Отдавай клубнику взад

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2012-06-21 13:03 (saite)
Varbūt tādēļ, ka sievietes arī daudz ko var izdarīt pašas, kā arī - besī kaut ko lūgt, ja jālūdz par vienu un to pašu lietu vairākas reizes vai arī palūdzot kaut ko ir skaidri redzams, cik negribīgi tas vīrietis piekrīt to izdarīt. Tāpēc jau arī besī prasīt kaut ko.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?