tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2011-11-16 16:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:restorāni

Madride
Vakar kopā ar draudzeni izlēmām iečekot spāņu bāru-ēstuvi "Madride", kas atrodas uz Hanzas ielas (ļoti labi pamanāms stāvot Hanzas/Kr. Valdemāra ielas krustojumā).

Interjers - īpaši spānisku atmosfēru gan neraisa un pie tā varētu piestrādāt. Visticamāk - dinero jautājums. Tomēr kopumā, ja neiet kā uz nez kādu smalku restorānu, ir ok. Silti, gaiši, vienkārši.

Tomēr es ļoti ieteiktu šo vietu apmeklēt, jo pasūtītās tapas (uzkodas) un dienas ēdiens bija ļoti garšīgi (šefpavārs ir spāņu džeks). Noteikti aiziešu vēl kādreiz, lai ietestētu arī pārējo ēdienkartes piedāvājumu.

Cenas: aukstajām tapas - 0,30 - 1 Ls, karstajām - 0,40 - ~5 Ls. Dienas pamatēdienu piedāvājumu jājautā viesmīlei. Man šķiet, ka nekas par 3 Ls dārgāk nebija.
Liela vīnu izvēle gan glāzēs, gan pudelēs. 150ml glāze - 1,5 Ls ar izvēles iespējām no kādiem 7 sarkanajiem vīniem un apmēram tik pat arī baltajiem.

Pasūtījām karstās kroketas (nelielas uzkodas ar pildījumu), tapas ar garnelēm un mīdijām un anšoviem. Kā pamatēdienu izvēlējāmies ceptas boquerones - ķilavām līdzīgas zivteles, kuras ēd ar visām asakām un astēm, kas tika pasniegtas kopā ar garšīgu sautējumu. Porcija nebija liela, bet kopā ar tapas paēst var.

Īpaši 18. novembrim visu dienu būs spēkā īpašs piedāvājums - zupa un pamatēdiens par 3,5 Ls. Domāju, ka ir vērts izmantot.

Tiem, kuriem garšo alus - ir pieejams tikai Cēsu, jo viņi vairāk koncentrējas uz vīnu. Ir arī citi, stiprāki dzērieni.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]muzungu
2011-11-16 18:10 (saite)
Izklausaas peec vietas, kur gribu aiziet. Kaa ar apmekleetaaju izseedinaashanu? Ir iespeeja papljaapaat vai arii tur saans pie saana un intiima gaisotne izpaliek?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2011-11-16 20:29 (saite)
Tie galdiņi ir diezgan tuvu viens otram blakus un tur ir vairāk atvērta nekā intīma gaisotne. Kādi 6 galdiņi kopā + bārs.
Bet ēdiens tiešām baigi labais.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?