tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2011-10-26 10:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Lieliskas tās nedēļas, kad skolēniem ir brīvlaiki - sabiedriskais pārvietojas zibenīgi, tāpēc rītos var gulēt līdz vēl pēdīgākam mirklim.
Interesanti, līdz kurai klasei Rīgā vecāki vadā savus bērnus uz skolu automašīnās.

Citai tēmai pievēršoties - UK gribētu izstāties no ES. Kāds pārsteigums. Kā nu ne, visticamāk zb imigrācija, saprata, ka pašiem naudas nepietiks pensijām un citām soc-sfērām un gan jau visi iespējamie ES tirgi ir pilni un nav kur īsti izvērsties, kā arī gan jau UK ražojumus izkonkurē citu dalībvalstu preces. Protams, kā gan tagad negribēt uzlikt visam nikolaju. Izstāties, ar kaut kādiem paņēmieniem ierobežot preču importu un sargāt un attīstīt savas ražošanas nozares.
Sākumā edīsim no kopēja katla, bet kad būs tukšs, tad katrs no sava (no stipro&ietekmīgo dalībvalstu viedokļa).


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sw
2011-10-26 11:19 (saite)
Vēl jau ir tā saucamais Transaction Tax, ko Europa grib ieviest, lai neļautu pūsties jauniem finanšu spekulāciju burbuļiem, bet Londonas Sitija ir kategoriski pret. Nezinu gan, kādi apsvērumi ir ziņās, ņe čitala, no mņeņije imeju :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2011-10-26 11:21 (saite)
Es tikai šorīt Terzenu pa radio paklausījos, kur šis pieminēja šo UK vēlmi, tad nu padomāju par iespējamajiem iemesliem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sw
2011-10-26 11:57 (saite)
Ā, skaic. Palasījos portālus, izskatās, ka tur sadumpojušies daži desmiti apakšpalātas konservatīvo & sākuši bīdīt kkādas referenduma lietas. Bet vispār UK jau sen raugās no saviem Albionas augstumiem uz to, kādas cūcības darās Kontinentā. UK prese izņirgā EU tiesību aktus (kas brīžiem patiešām šķiet izņirgšanas vērti, piem., noteikumi par to, ka tirgot drīkst tikai smukus un taisnus gurķus), eiro viņiem vispār ir fuipē. Eiropas Savienība ir drauds suverenitātei. Tikmēr paši uz nebēdu draudzējas ar ASV un ar savu karaspēku atbalsta ASV militāros lēmumus par invāziju kārtējā valstī, par savu suverenitāti nebēdājot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?