kimči pohu zupa |
[Apr. 15th, 2016|09:00 pm] |
šodien doooriņš lēnām pusdienu man dīca, ka gribot kkādu ātro pohu zupiņu, man bija baigais slinkums kko darīt un es atgaiņājos visiem spēkiem, bet tad viņš teica uztaisam kimči zupu, tas noteikti ir vienkārši – iemet buljonā kimči un gatavs, kad tomēr saņēmos un sagoooglēju savas korejiešu vecmāmiņas blogā kimči zupu, izrādījās ka tieši tā tas arī ir – iemet katlā 2cup ar kimči, pieliek gaļu (labāk cūkgaļu, man gan bija tikai lielops) uzlej buljonu un mega ēdamkaroti Gochujang pastu un pusstundu pavāra (kamēr gaļa gatava) iegriež lociņus vai iemet dīgstus un pievienojas ugunsrijēju bērniem, jo pilsonim, kas bija ienācis piemērīt manas lielās brilles, pēc pirmās karotes acis izšāvās uz kātiņiem un tur arī palika līdz bļodiņa bija tukša |
|
|
Comments: |
| From: | blond |
Date: | April 15th, 2016 - 09:58 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Nu paga, paga, tos kimči, ko tirgū pērk? Un kas ir Gochujang pasta, kur to ņem?
kimčī es taisu pati, un šitā bija super asā versija, Gochujang (asa fermentēta čillī pasta) pastu nesen atradu Gourmet veikalā (Lienes Akas stūrī) un nupat man atveda no Štatiem salīdzināju nav nekādas atšķirības..
| From: | blond |
Date: | April 15th, 2016 - 10:07 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Ā, tādu veikalu nezināju.
riktīgi sen jau, viens no pirmajiem kur varēja dabūt garšvielas kas nav tikai sāls un pipari:)
| From: | blond |
Date: | April 15th, 2016 - 10:54 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Mēs ejam uz Avokado vai pērkam ārzemēs. Esmu arī pa internetu pasūtījusi.
Avokādo šitā nav un arī citas specifiskas lietas, bet uz turieni jāplāno braukšana, jo man nekad nav pa ceļam, un, protams no ārzemēm vedam koferiem, vienā no pirmajām reizēm, kad bijām Parīzē nopirkām arī augstspiediena katlu kuru pielādējām pilnu ar sieru un garšvielām un nospriedām, ka tas ir labākais kā vest svaigas garšvielas ar ļoteni:) ( p.s nevienā šmotku veikalā tā arī neiegāju:)) pariž, pariž
Lienes ar Akas ielu nekrustojas :)
From: | slikts |
Date: | April 16th, 2016 - 10:24 pm |
---|
| | | (Link) |
|
paldies, nebūtu iedomājies, ka rīgā varētu tā vienkārši dabūt gočudžang
| From: | zin |
Date: | April 15th, 2016 - 11:50 pm |
---|
| | | (Link) |
|
ohh, kā es šo rīt gribēšu!!
Un galvenais nav nekas jādara:)
김치 ir nieks - level up uz 糠漬け vai pat 粕漬け tūbiņu brandu vairs nevedīsim - korejietes bodē iereguleja kurējas (2 kopsummā) ir riktīgās | |