mazaa_mija - kimči pohu zupa [entries|archive|friends|userinfo]
mazaa_mija

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

kimči pohu zupa [Apr. 15th, 2016|09:00 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
šodien doooriņš lēnām pusdienu man dīca, ka gribot kkādu ātro pohu zupiņu, man bija baigais slinkums kko darīt un es atgaiņājos visiem spēkiem, bet tad viņš teica uztaisam kimči zupu, tas noteikti ir vienkārši – iemet buljonā kimči un gatavs, kad tomēr saņēmos un sagoooglēju savas korejiešu vecmāmiņas blogā kimči zupu, izrādījās ka tieši tā tas arī ir – iemet katlā 2cup ar kimči, pieliek gaļu (labāk cūkgaļu, man gan bija tikai lielops) uzlej buljonu un mega ēdamkaroti Gochujang pastu un pusstundu pavāra (kamēr gaļa gatava) iegriež lociņus vai iemet dīgstus un pievienojas ugunsrijēju bērniem, jo pilsonim, kas bija ienācis piemērīt manas lielās brilles, pēc pirmās karotes acis izšāvās uz kātiņiem un tur arī palika līdz bļodiņa bija tukša
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]blond
Date:April 15th, 2016 - 09:58 pm
(Link)
Nu paga, paga, tos kimči, ko tirgū pērk? Un kas ir Gochujang pasta, kur to ņem?
[User Picture]
From:[info]mazaa_mija
Date:April 15th, 2016 - 10:01 pm
(Link)
kimčī es taisu pati, un šitā bija super asā versija, Gochujang (asa fermentēta čillī pasta) pastu nesen atradu Gourmet veikalā (Lienes Akas stūrī) un nupat man atveda no Štatiem salīdzināju nav nekādas atšķirības..
[User Picture]
From:[info]blond
Date:April 15th, 2016 - 10:07 pm
(Link)
Ā, tādu veikalu nezināju.
[User Picture]
From:[info]mazaa_mija
Date:April 15th, 2016 - 10:45 pm
(Link)
riktīgi sen jau, viens no pirmajiem kur varēja dabūt garšvielas kas nav tikai sāls un pipari:)
[User Picture]
From:[info]blond
Date:April 15th, 2016 - 10:54 pm
(Link)
Mēs ejam uz Avokado vai pērkam ārzemēs. Esmu arī pa internetu pasūtījusi.
[User Picture]
From:[info]mazaa_mija
Date:April 16th, 2016 - 01:04 am
(Link)
Avokādo šitā nav un arī citas specifiskas lietas, bet uz turieni jāplāno braukšana, jo man nekad nav pa ceļam, un, protams no ārzemēm vedam koferiem, vienā no pirmajām reizēm, kad bijām Parīzē nopirkām arī augstspiediena katlu kuru pielādējām pilnu ar sieru un garšvielām un nospriedām, ka tas ir labākais kā vest svaigas garšvielas ar ļoteni:) ( p.s nevienā šmotku veikalā tā arī neiegāju:)) pariž, pariž
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:April 16th, 2016 - 09:45 am
(Link)
Lienes ar Akas ielu nekrustojas :)
[User Picture]
From:[info]mazaa_mija
Date:April 16th, 2016 - 03:05 pm
(Link)
avotu, protams
From:[info]slikts
Date:April 16th, 2016 - 10:24 pm
(Link)
paldies, nebūtu iedomājies, ka rīgā varētu tā vienkārši dabūt gočudžang
[User Picture]
From:[info]zin
Date:April 15th, 2016 - 11:50 pm
(Link)
ohh, kā es šo rīt gribēšu!!
[User Picture]
From:[info]mazaa_mija
Date:April 16th, 2016 - 12:57 am
(Link)
Un galvenais nav nekas jādara:)
[User Picture]
From:[info]porkus
Date:May 26th, 2016 - 03:12 am
(Link)
김치 ir nieks - level up uz 糠漬け vai pat 粕漬け
tūbiņu brandu vairs nevedīsim - korejietes bodē iereguleja kurējas (2 kopsummā) ir riktīgās