kimči pohu zupa |
Apr. 15th, 2016|09:00 pm |
šodien doooriņš lēnām pusdienu man dīca, ka gribot kkādu ātro pohu zupiņu, man bija baigais slinkums kko darīt un es atgaiņājos visiem spēkiem, bet tad viņš teica uztaisam kimči zupu, tas noteikti ir vienkārši – iemet buljonā kimči un gatavs, kad tomēr saņēmos un sagoooglēju savas korejiešu vecmāmiņas blogā kimči zupu, izrādījās ka tieši tā tas arī ir – iemet katlā 2cup ar kimči, pieliek gaļu (labāk cūkgaļu, man gan bija tikai lielops) uzlej buljonu un mega ēdamkaroti Gochujang pastu un pusstundu pavāra (kamēr gaļa gatava) iegriež lociņus vai iemet dīgstus un pievienojas ugunsrijēju bērniem, jo pilsonim, kas bija ienācis piemērīt manas lielās brilles, pēc pirmās karotes acis izšāvās uz kātiņiem un tur arī palika līdz bļodiņa bija tukša |
|