Martins ([info]mat) rakstīja,
@ 2018-03-20 22:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pēdējos dažus gadus ir sanācis blogot maz. Nav tā, ka nebūtu par ko, drīzāk nav laiks.

Jo vairāk redzi un dari, jo mazāk ir jaunas sajūtas.

Nu jau pirms gada pabiju arī Jaunzēlandē, ar gumiju tā arī neizlecu. Bija tāds - jā, būtu forši, bet tu gribi sajūtas, nevis nopirktu preci. Ja rezrvē savu vietu 30 minūšu intervālā, kur ir vēl 8 dalībnieki un visi varēs izlekt ik pa 3 min, lai tikai varētu iekļauties grafikā un par to samaksāt labu naudu, tad kaut kā neuzrunāja. Bet toties piepildīju savu sapni par Jaunzēlandi. Vienu reizi tur ir vērts būt, bet tas arī viss, atgriezties negribētu, jo pārāk komercializēta. Bet daba ir tik skaista un tik dažāda.

Turpceļā arī tiku pie neliela stresa, jo pie Austrāļu vīzas laicīgi tā arī netiku, tad nu 4 dienas Austrālijā gāja secen. Toties kreatīvais gars izvilka to, ka vispār varēju aizlidot, jo lidoju tikai ar rokas bagāžu un varēju 8h uzturēties tranzītā. 2 reizes argumentēju ar biļešu kontroli, ka viss ir atbilstoši likumdošanai. Tikmēr sievai vīza bija un viņa varēja ceļot ar nododamo bagāžu :)

Jā, arī braukšana pa kreiso pusi ir fun, lai arī tikai vienreiz kādam braucu pretī :D

Bet atziņa par ceļošanu ir - savu esmu redzējis, baudījis un vairs vienkārši tā nevelk. Vēl gan ir Dienvidamerika un Zviedrijas kalni :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?