Martins (
mat
) rakstīja,
@
2013
-
09
-
23
11:43:00
Vakar taisīju tartaru.
Galvenā atziņa - nevajag likt klāt dzērvenes, reāli garša paliek pārāk īpatnēja (vai arī ābolus, vai abus divus). Labāk ir palikt pie klasiskākas tartara receptes.
(
Ierakstīt jaunu komentāru
)
Neesi iežurnalējies.
Iežurnalēties?
Navigate:
Sveiks, Cibiņ!
Login
Bīdīt tekstus
Izveidot jaunu dienasgrāmatu
Latest posts
Meklēšana
Random!
Katalogs
Pēc Interesēm
Advanced
Pirmā palīdzība
Aizmirsu paroli!
Lapas karte
Browse Options
Contact Info
Ask a Question
FAQ
Info par Cibu...
Statistics
Download
General Info
Lietošanas noteikumi
Informācijas privātums
Juridiskā informācija
Lapas karte
Browse Options