porcelāna lellīte ([info]neraate) rakstīja,
mans firmas ēdiens ir gulašs - apcep gaļu (sagriež tādas formas gabaliņos, kas labāk patīk), kopā ar lauru lapām, pētersīļa sakni vai burkānu ieliek katliņā sautēties kādu stundu vai kamēr noskatās kādu seriāla sēriju, pieliek skābo krējumu, kad uzburbuļo, tad arī miltus un ņamma gatava. es sautēju krietni ilgāk, jo parasti paraleli daru vēl simts citus darbus.

un vēl ļoti garšīgi ir, ja uz pannas sacep matlo gaļu, sīpolus, rīvētus burkānus, ķirbi un krējumā sasautē ar rīsiem. šim pat bija tāds šiks nosaukums, ko neatceros


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?