Martins ([info]mat) rakstīja,
@ 2007-12-29 21:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:daba

Šodien ārā jauks vakars!
Lai gan ārā ir diezgan tumšs un pūšs diezgan spēcīgs vējš, bet tas viss tomēr netraucē skatīties zvaigznēs.

Meža cūkas šodien gan neparādijās līdz brīdim, kamēr es tās gaidīju, bet tas tomēr pārāk netraucēja beudīt vakaru. Protams, interesantāk ir sēdēt, kad var vairāk redzēt, piemēram, kad ārā ir uzsnidzis sniedziņš un var skatīties vai pa balto lauku nepārvietojas kaut kas, kas nebūt nav balts.
Visu dienu laiks bija tāds apmācies, tāpēc man jau likās, ka tāds tas būs arī vakarā, tomēr biju nedaudz pārsteigts, ka melnajās debesīs varēja ieraudzīt zvaigznes. Sākumā tās bija mazāk, bet vēlāk varēja ieraudzīt arvien vairāk un vairāk. Vismaz kaut kas pozitīvs.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]verners
2007-12-29 21:17 (saite)
Arī mani nedaudz viegli, patīkami pārsteidza tas, ka beidzot var redzēt zvaigznes debesīs. Nedaudz blāvas un tikai retās, bet tomēr prieks tās atkal redzēt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mat
2007-12-29 21:41 (saite)
Dīvainā kārtā laika ziņās gan raksta, ka mākoņu pārklājums ir tuvu 100%, kas vēljovairāk pastiprināja šo pārsteigumu. Nez, varbūt ka vēl kādu vakaru tās atkal varēs redzēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]verners
2007-12-29 21:54 (saite)
WindGuru.com arī informē, ka ir gandrīz 100% apmākušas debesis. Bet tad tām nevajadzētu būt vispār, neviss tikai retam un blāvām.

Man prieks, ka tomēr tās šovakar varēju redzēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?