maschera ([info]maschera) rakstīja,
@ 2012-12-14 20:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Karogu ir tik daudz, izbalējušas skrandas pie neapdzīvotām mājām arī sastopamas, sēru lentes kā identitātes pazīme... varbūt kalendārā noteikt dienas, kurās NAV jāizkar karogi?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2012-12-14 20:07 (saite)
lai jau katru dienu plīv'

(Atbildēt uz šo)


[info]maschera
2012-12-14 20:19 (saite)
Laba doma. Tikai, kad iedomājos, kā ļaudis šķendēdamies sprauž iekšā, rauj ārā, sprauž iekšā, rauj ārā, tas man sāk likties, mazākais, piedauzīgi. Sien banti klāt un nost, klāt un nost. Un trakākais - nezina, kāda vella pēc. Ja mēs zinātu kādu mazu valstiņu kaut kur Gredzenzemē, kur visi tik naski spraudelē karogus tāpēc, ka viņu pašu mīļotie galvengoblini tā lēmuši! - tad droši vien iecietīgi smaidītu, jo pie mums nekas tik stulbs nav iespējams, un tā vispār ir tikai Zinātniskā Fantastika. - Es gribu turēt savu karogu godā. Šādi turēt godā nav iespējams neko, pat ne karnevāla cepures.

(Atbildēt uz šo)


[info]maschera
2012-12-14 20:50 (saite)
Vai tiešām sēras ir drapēriju un obligātas anturāžas jautājums?! Svētki varbūt ir drapēriju un masku jautājums, bet - sēras?! Nesāksim par senrgieķiem un bizantiešiem; mūsdienu mirstoši sirgstoši mokoši bēgošo latviešu sēras? Piesiesim melnu bantīti pie kofera sev katrs, kas bēg uz Īriju!! Nē, sorry, palikušie - piesiesim pie savām durvīm melnu bantīti par katru, kas mums nomiris vai aizbēdzis! Citādi acīmredzot nav iespējams visus atcerēties! Un trakākais - kāds var nodomāt, ka mēs kaut ko neatceramies!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?