maschera ([info]maschera) rakstīja,
@ 2013-04-17 20:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Dzimšanas diena, kas sākas ar rožu pušķi no Berlīnes. +25, saule. Sēdēt mazītiņajā dārziņā zem dzidrām, zilām debesīm, pīpēt un lasīt to, ko gribas, un apkārt vītero putni, dūdo baloži, pa efeju biezokni čabinās kāds putns. Būtu forši, ja tas būtu zvērs, vārdā volpertingers. Pēkšņi esmu kļuvusi ar tiem apsēsta. Te mājā ir tāds zīdainis, 25 gadīgs skuķēns, es viņai vakar vēlu naktī pateicu, ka viņai zem gultas noteikti dzīvo volpertingers, šamā gandrīz apraudājās. Un teica, ka mana skaistā bilžu grāmata par volpertingeriem (specāl no amazōn pasūtīju!) esot ŠAUSMĪGA.
Laimība.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lemurs
2013-04-17 20:53 (saite)
va ta nav tā, ka tie volpertingeri dzīvo tikai Bavārijā? Lejasreina tak šiem par plakanu, ne? :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]maschera
2013-04-17 21:33 (saite)
Man liekas, viņi dzīvo visur, kur viņus karsti mīl. Bet bairu izcelsmes gan, jā. Manā grāmatā ir pat v-a šķērsgriezums ar cilvēkiem māgā. Visu skaisto ōpusu vēl neesmu izlasījusi, tik skatos bildes un priecājos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kalevala
2013-04-17 21:23 (saite)
rožu pušķis no Berlīnes, tas ir spēcīgi...
a no kurienes tas zīdainis? varbūt neko labu naff redzējis šai dzīvē... traki iedsvesmojoša radībiņa tas jūsu volpertingerīts, va ta kādi profesionāli nolūki, vai, ar šamo? jeb vai tāpat vien, ko bērnus biedēt?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]maschera
2013-04-17 21:37 (saite)
Nē, man nav it nekādu profesionālu pienākumu pret v-u. Nejauši pamanīju viņu iekš Sueddeutsche Zeitung, naktī izzagu to lapu ar bildi no avīzes (bilde man tagad te pie sienas) un pasūtīju graķeni amazōnā. Minhenē pašlaik notiek izstāde par viņiem - Medību un makšķerēšanas muzejā. :D Līdz Minhenei domāju nedavilkt, bet uz Berlīni gan būs jāaizbrauc, ja no turienes tik mīļi pušķus sūta. (Nama dāmas ļoti interesējās, no kā. Neba nu katru dienu ekspreši ierodas ar rozēm...) (Morāle: vecs, tas vēl nav beigts.)
Ā, jā, un zīdainis - nēnu, tāda prātīga meitiņa, jaunā daudzsološā. Bet viņai ir saltas attiecības ar Vienradžu un Mošķu pasauli - nu riebīgs viņai tas v. liekas. Ko padarīsi. Vācs. Ķelnes vācs. Ne Bavārijas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?